Karijera u Logosoftu

Iza svake uspješne kompanije stoje ljudi koji rade u njoj!

Ponosni smo na talenat, angažman i kreativnost naših kolegica i kolega. Naš tim čini više od 100 profesionalaca, svako u svom području rada i djelovanja. Tim je sačinjen od stručnih, školovanih, certificiranih i visokomotivisanih eksperata u svom domenu.

Logosoft svakom zaposleniku pristupa individualno, te mu omogućava da se profesionalno razvija u skladu sa svojim mogućnostima i potrebama kompanije. Kompetentnost se ogleda i u velikom broju projekata koje su naši zaposlenici završili sa stopostotnim uspjehom u domeni sistem integracija, implementacije različitih poslovnih rješenja i aplikacija, te u sferi edukacije.

U potpunosti smo okrenuti svijetu komunikacija i tehnike, a naše radno okruženje je ugodno i podržavajuće - radimo i družimo se. Ponosni smo na činjenicu da nam je stopa fluktuacije izuzetno niska i da većina zaposlenih veoma dugo radi u Logosoftu. Također, značajnom broju naših kolegica i kolega je ovo prvo zaposlenje, a trenutno rade na nekim od najodgovornijih pozicija u kompaniji.

Transparentni smo u poslovanju i saradnji sa našim korisnicima. Rado slušamo ideje i cijenimo inicijativu. Brinemo jedni o drugima i pružamo međusobnu podršku. Radimo sa strašću i srcem - bez obzira šta je naš posao trudimo se biti najbolji!

Želite se pridružiti našem timu?
Popunite naš prijavni obrazac i pošaljite samoinicijativnu prijavu ili aplicirajte na neki od otvorenih oglasa za posao.

Prijavni obrazac popunite ovdje.

LOGOSOFT VRIJEDNOSTI

OTVORENOST
Otvoreno i iskreno komuniciramo, transparentni smo u našem poslovanju, cijenimo iznošenje stava i mišljenja, rado slušamo ideje, a najvažniji nam je fer odnos!

ZNANJE
Najviše cijenimo znanje i želju za učenjem, rado prenosimo znanje jedni drugima i naše načelo je – ukoliko želiš da učiš sigurno ćeš uspjeti!

TIMSKI RAD
Naš tim čine jake individue sa timskom vizijom, ni jedan posao ne možemo obaviti sami, radimo i družimo se, najvažnije od svega je da svi imamo isti cilj!

BRIGA
Brinemo o zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika, brinemo o našim saradnicima i korisnicima, ali ono što je najvažnije – brinemo jedni o drugima!

POSVEĆENOST
Posvećeni smo svom poslu i predano pristupamo svakom zadatku, radimo sa strašću i cijelim srcem da naši korisnici budu zadovoljni, uvijek se trudimo biti najbolji!


Pogodnosti za zaposlenike

Godišnji sistematski pregledi za sve zaposlenike

Osmomartovski poklon za sve dame u Logosoftu

Edukacije
za zaposlene

Zaposlenički paket usluga
Logosofta  

Kolektivno osiguranje
od posljedica nezgode

Besplatna kafa
za sve


Novogodišnji paketići
za najmlađe

Podržavamo učešće u sportskim takmičenjima

Vitamini –
voće za sve