Implementacije

Logosoft vrlo aktivno radi i na implementaciji cloud baziranih rješenja za svoje klijente te na integraciji lokalno implementiranih sistema s cloud rješenjima s ciljem dodatne optimizacije infrastrukture i omogućavanja dodatnih funkcionalnosti.

Veliki dio aktivnosti je i izrada rješenja mrežne infrastrukture prema željama i zahtjevima korisnika. Rješenja uključuju dizajn kompletne infrastrukture s najvišim standardima upotrebljivosti, skalabilnosti i sigurnosti, implementaciju i testiranje te izradu finalne dokumentacije. Tehnologije koje se implementiraju se kreću od LAN/WAN mreža, sigurnosnih implementacija, sistema IP telefonije do integracije različitih tehnologija u jedinstveno rješenje prema željama korisnika. Portfolio naših klijenata čine neke od najvećih kompanija i banaka u BiH, međunarodnih organizacija te malih i srednjih kompanija. 

U datacentar infrastrukturi, Logosoft je u mogućnosti implementirati rješenja zasnovana na tehnologijama virtualizacije i menadžmenta infrastrukturom (Hyper-V, Vmware ESXi, Microsoft System Center, Vmware vCenter with Operation Management), tehnologijama pohrane podataka (EMC storage), pravljenja sigurnosnih kopija i arhive podataka (EMC Avamar, EMC Data Domain, EMC NetWorker, EMC SourceOne) te uspostavljanja visokodostupnih okruženja za lokalno hostiranje krucijalnih servisa ili virtuelnih servera, kao i planiranje i implementaciju disaster recovery scenarija unutar jedne ili više geografskih lokacija.

Za više informacija pozovite nas na 033 931 987.

Postani korisnik

NAŠI PARTNERI
     

USPJEŠNE KORISNIČKE PRIČE