Pearson-VUE

Pearson VUE i Logosoft Edukacijski i testing centar

Logosoft edukacijski i testing centar dio je globalne mreže ispitnih centara Pearson VUE. Pearson VUE je vodeći svjetski dobavljač računarskih rješenja za testiranje, a ispite isporučuje putem ove sveobuhvatne i sigurne mreže za polaganje ispita. U Logosoft edukacijskom i testing centru možete polagati sve dostupne Pearson VUE ispite od kojih izdvajamo Microsoft, CISCO, EMC, Adobe, Autodesk itd., a sve dostupne ispite možete pronaći na ovom linku

Na koji način se može zakazati ispit

 1. Putem Pearson VUE registracije na ovom linku. Posjetite Pearson VUE web stranicu i izaberite željeni test program iz Test Taker Service odjeljka. Zatim, izaberite opciju „Schedule a Test“, koja se nalazi na desnoj strani web stranice i popunite sva potrebna polja i izaberite Logosoft kao vaš testing centar. Potrebno je da kreirate Pearson VUE korisnički račun, zatim nakon potvrde o zakazom ispitu, od Pearson VUE ćete dobiti e-mail potvrde, u kojem će biti sadržane informacije kao što su termin polaganja ispita, datum i lokacija polaganja ispita, također i smjernice kako doći do našeg (Logosoft) testing centra.

 2. Putem Logosoft prijave: Pošaljite nam e-mail na: edukacija@logosoft.ba te sljedeće informacije:
  • Vaše ime i prezime,
  • E-mail adresa i kontakt broj,
  • Pearson VUE korisnički račun,
  • Naziv ispita / kod ispita,
  • Željeno vrijeme i datum polaganja ispita koji želite da polažete.

Lokacija Logosoft edukacijskog i testing centra

Adresa: Grbavička 4/ zgrada Unioninvesta; 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Šta je potrebno ponijeti sa sobom?


U većini slučajeva, ukoliko nije drugačije naznačeno, od vas se traži da ponesete dvije vrste identifikacijskih dokumenata, uključujući jedan identifikacijski dokument sa fotografijom (lična karta, vozačka dozvola, pasoš itd.). Dobit ćete potvrdu na e-mail sa tačnim informacijama o broju dokumeneta koji trebate ponijeti prilikom polaganja svakog pojedinačnog ispita.

COVID-19 mjere

Logosoft edukacijski i testing centar prati i poštuje sve preporuke Federalnog ministarstva zdravstva i Svjetske zdravstvene organizacije, u cilju smanjenja širenja COVID-19 virusa i zaštite i naših kandidata i uposlenika. Da bi ste polagali ispit u našem Logosoft edukacijskom i testing centru, potrebno je da slijedite navedene sigurnosne smjernice:

 


 

Operite ruke prije dolaska 

Držite distancu od 2 m 

Nosite rukavice tokom boravka 

Dezinficirajte ruke  

Nosite masku  Nemojte se rukovatiŠta očekivati na dan ispita

Kandidati prilikom dolaska na ispit prolaze kroz standardni proces prijave. Od kandidata se traži da pokažu dva ili više identifikacijskih dokumenata i da budu saglasni sa pravilima i procedurama polaganja ispita. U većini slučajeva vaša slika i potpis će biti digitalno snimljeni kako bi se pojavili u ispitnim rezultatima. Obavezno sa sobom ponesite ispravan identifikacijski dokument, budite odmorni i dajte sebi vremena da dođete do Logosoft edukacijskog i testing centra 15-30 minuta prije ispita. Pročitajte sve upute i pažljivo pročitajte ispitna pitanja. Kandidati mogu unijeti samo svoju ličnu kartu i dozvoljene predmete koje se mogu unijeti u Logosoft edukacijski i testing centar. Sve lične stvari se moraju čuvati u sigurnom prostoru unutar Logosoft edukacijskog i testing centra. Predmeti koji se mogu unijeti uključuju pribor za pisanje, koji će Logosoft dati kandidatu na korištenje.


Imate pitanje, sugestiju ili primjedbu na naš rad?

Kontakt