LoGO! Slagalica

Da li želite plaćati samo uslugu koju koristite u mjeri koja vam je neophodna?!

LoGO! Slagalica je kombinovani paket usluga, jedinstven na tržištu, a koji vam omogućava da kombinujete paket usluga po vašoj mjeri i koristite SUPER TV uslugu, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju u potpunosti prilagođene vašim potrebama.

Paket LoGO! Slagalica vam omogućava da samostalno kombinujete usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije onako kako vi želite uz obavezno minimalno kombinovanje dvije usluge – Interneta (Net 1 ili Net 2 ili Net 3) i Super TV usluge - Nice paket. Ostale usluge samostalno kombinujete birajući jedan od ponuđenih paketa usluga fiksne telefonije i/ili jedan od ponuđenih paketa usluga mobilne telefonije i/ili bilo koji ili sve od ponuđenih dodatnih TV paketa. 

Mjesečna pretplata vaše LoGO! Slagalice ovisi o broju usluga te izabranih paketa u okviru usluga koje ste kombinovali. Pojedinačne cijene svakog paketa usluga su navedena u 
cjenovniku, a mjesečna pretplata kombinovanog paketa se sastoji od sume pojedinačno odabranih paketa koji se kombinuju.

LoGO! Slagalica paketi do 4 prva mjeseca po 1 KM mjesečno!

 

Svi postojeći, ali i novi korisnici koji za vrijeme trajanja akcijske ponude „Broj usluga za mjesec ušteda“ postanu pretplatnici na neki od kombinovanih LoGO! Slagalica paketa u kombinaciji od 2 usluge (usluga interneta i televizije) i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će i dodatnu pogodnosti u vidu pretplate koja prva dva mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostala 22 mjeseca plaćati cijenu svoje LoGo! kombinacije umanjenu za čak 10%. Preostale mjesečne pretplate možete izračunati u LoGO! Slagalica kalkulatoru koji se nalazi u nastavku teksta.

Postojeći i novi korisnici koji postanu pretplatnici na neki od kombinovanih LoGO! Slagalica paketa u kombinaciji od 3 usluge (usluga interneta, televizije, fiksne ili mobilne telefonije) i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će i dodatnu pogodnosti u vidu pretplate koja prva tri mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostalih 21 mjesec plaćati cijenu svoje LoGo! kombinacije umanjenu za čak 10%. Preostale mjesečne pretplate možete izračunati u LoGO! Slagalica kalkulatoru koji se nalazi u nastavku teksta.

Postojeći i novi korisnici koji za vrijeme trajanja akcijske ponude “Broj usluga za mjesec ušteda“  postanu pretplatnici na neki od kombinovanih LoGO! Slagalica paketa od 4 usluge (usluga interneta, televizije, fiksne i mobilne telefonije) i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će i dodatnu pogodnosti u vidu pretplate koja prva četiri mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostalih 20 mjeseci plaćati cijenu svoje LoGo! kombinacije umanjenu za čak 10%. Preostale mjesečne pretplate možete izračunati u LoGO! Slagalica kalkulatoru koji se nalazi u nastavku teksta.


Svi Arena sport kanali u Nice TV paketu!

Engleska Premier liga i ostali najbolji svjetski sportski sadržaji: francuska League 1, italijanska Serie A,  španska La Liga, najelitnije europsko klupsko takmičenje UEFA Champions League, NBA, m:tel Premier liga BiH, Superliga Srbije i Hrvatska nogometna liga stižu u vaš dom na Arena sport kanalima ako kombinujete svoju Logosoft LoGO! Slagalicu.

Neovisno o tome za koju kombinaciju usluga se odlučite, Arena sport kanale u HD rezoluciji ćete dobiti u svakom LoGO! Slagalica paketu usluga. U okviru Nice (osnovnog) paketa TV kanala su u ponudi Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, Arena Sport 1 SRB, Arena Sport 1 HR, Arena Esport, Arena Fight, Arena Sport 1x2 kanali.  A najbolje tek dolazi - u ponudi će uskoro biti i Premier League TV kanal i to za sve korisnike!

Iskoristite akcijsku ponudu, kombinujte svoju LoGO! Slagalicu i uz svaku kombinaciju gledajte Arena sport TV kanale.


U nastavku se nalazi kalkulator putem kojeg možete iskombinovati željeni paket usluga i provjeriti njegovu cijenu sa ili bez uračunatog popusta od 5%, odnosno 10%, u zavisnosti od perioda ugovornog vezivanja. Dodatno, napominjemo da se uz ove uslove primjenjuju i prethodno navedeni uslovi akcijske ponude „Broj usluga za mjesec ušteda“, u zavisnosti od perioda ugovornog vezivanja.

 

SUPER TV

NICE PAKET

Preko 200 vrhunskih SD i HD kanala

31,59 KM

Preko 200 vrhunskih SD i HD kanala
Sadrži sve HD Arena sport kanale

31,59 KM

VERY NICE PAKET

53 kanala

6,67 KM

GREAT PAKET

72 kanala

25,00 KM

Great paket sadrži:

Very Nice + Filmbox + Minimax VoD + Zadruga + HBO Premium HD paket

HBO PREMIUM HD

5 kanala + HBO OD + HBO MAX

11.50 KM

HBO HD PAKET

3 kanala

7,50 KM

MINIMAX VoD

 

3,50 KM

CINEMAX HD PAKET

2 kanala

4,00 KM

FILMBOX PAKET

10 kanala

5,85 KM

ZADRUGA PAKET

4 kanala

9,90 KM

TELEVIZIJA
TELEVIZIJA

NET 1

10,53 KM

Do 60 Mbps / 3 Mbps

NET 2

19,89 KM

Do 80 Mbps / 6 Mbps

NET 3

29,25 KM

Do 120 Mbps / 10 Mbps

INTERNET

FIKSNA 1

4,68 KM

Besplatni pozivi unutar mreže
1000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH

FIKSNA 2

11,70 KM

Besplatni pozivi unutar mreže
1500 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH
50 besplatnih minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH

FIKSNA 3

17,55 KM

Besplatni pozivi unutar mreže
2000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH
100 besplatnih minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH

FIKSNA TELEFONIJA

MOBILNA 1

2,34 KM

50 besplatnih minuta *
100 besplatnih SMS poruka *
2 GB mobilnog interneta u BiH
400 MB isključivo u roamingu**

MOBILNA 2

3,51 KM

100 besplatnih minuta *
100 besplatnih SMS poruka *
4 GB mobilnog interneta u BiH
600 MB isključivo u roamingu **

MOBILNA 3

4,68 KM

150 besplatnih minuta *
250 besplatnih SMS poruka *
6 GB mobilnog interneta u BiH
700 MB isključivo u roamingu **

LoGO!FnF

5,00 KM

Besplatni razgovori sa FnF brojem
2 GB mobilnog interneta u BiH na FnF broju
800 MB isključivo u roamingu **

MOBILNA TELEFONIJA

*prema svim mobilnim mrežama u BIH i u roamingu u zemljama Zapadnog Balkana

**isključivo u roamingu u zemljama Zapadnog Balkana


Sve cijene su sa PDV-om 17% bez uključenog popusta.

Ukupni iznos pretplate vaše LoGO! Slagalice se umanjuje za 10% uz ugovorno vezivanje u minimalnom trajanju od 24 mjeseca te prve četiri pretplate iznose 1 KM za kombinaciju četiri usluge, prve tri pretplate iznose 1 KM za kombinaciju tri usluge, a prve dvije pretplate iznose 1 KM za kombinaciju dvije usluge. Cijena je niža 5% uz minimalno trajanje ugovora od 12 mjeseci.

Vaš paket iznosi:

42.12 KM

-10% uz ugovor na 24 mjeseca:

37.91 KM

-5% uz ugovor na 12 mjeseci:

40.01 KM

Sve cijene su sa PDV-om 17%, bez uključenog popusta.

Ukupni iznos pretplate vaše LoGO! Slagalice se umanjuje za 10 % uz ugovorno vezivanje u minimalnom trajanju od 24 mjeseca
, a cijena je niža  5% uz minimalno trajanje ugovora od 12 mjeseci.

Kombinujete paket LoGO! Slagalica po vašoj mjeri po cijeni već od 37,90 KM sa PDV-om.  Više informacija o cijenama kombinovanih paketa pogledajte u cjenovniku na ovom linku, paket kombinujte u našim poslovnicama ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999.Arena Cloud - Gledaj sve Arene!

Pratite vrhunske Arena Sport kanale sa ekskluzivnim sportskim sadržajem na Arena Cloud mobilnoj aplikaciji. Uživajte u sportu, vrhunskim serijama i filmovima, kao i regionalnim radio stanicama, a svoj omiljeni program gledajte i do 7 dana unazad. Uz elektronski programski vodič, saznajte sve o programu koji želite da gledate i najkraćim putem dođite do željenog programa.

Aplikacije su dostupne za preuzimanje na linkovima:
ANDORIDhttp://bit.ly/cloudaren
IOS: http://bit.ly/cloudarenaIOS

Više info:
 https://arenacloudtv.com/