workimg

Obilježavanje Dana sigurnijeg interneta

Poštovani korisnici,

Kompanija Logosoft, kao društveno odgovorna kompanija, sponzor je ovogodišnjeg
Dana sigurnijeg interneta koji će se obilježiti 07. februara pod sloganom „Budi promjena: Ujedinjeni za bolji Internet“ („Be the change: unite for a better Internet"). Logosoft se priključio akciji u cilju podržavanja napora i aktivnosti u oblasti sprečavanja zloupotrebe djece i mladih putem informacijskih i komunikacijskih tehnologija. 

U tu svrhu, organizatori ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta će organizovati online takmičenje za djecu osnovnih škola, učenika V – IX razreda, širom BiH, Hrvatske i Srbije na temu sigurnosti na internetu. Takmičenje će se realizirati 7. februara 2017. godine u periodu od 09:00 do 19:00 sati u formi online kviza s pitanjima u vezi sa sigurnim korištenjem interneta, koji će biti dostupan na web stranici www.dansigurnijeginterneta.org posebno kreiranoj u cilju realizacije ovih aktivnosti.

"Logosoft će uvijek podržati ovakve inicijative, jer je sigurnost djece i mladih na internetu ozbiljan izazov, kao i izazov podatkovne i ostalih vrsta sigurnosti na internetu", poručuju iz Logosofta.

Vaš Logosoft