workimg

Novi kanali u ponudi SUPER TV-a

Poštovani korisnici,

SUPER TV smo obogatili sa novim vrhunskim kanalima i to: Super TV, Super Star TV, Kitchen TV, Agro TV i Ženska TV. Kanali se nalaze u Osnovnom paketu i dostupni su svim LoGO! korisnicima, osim LOGO! Light korisnicima.

Superstar TV sa ponudom najpopularnijih svjetskih TV serija renomiranih svjetskih produkcija, na jednom mjestu okuplja vrhunske filmske, serijske i premijerne domaće igrane sadržaje.
Super TV
je kanal koji donosi najpopularnije televizijske serije današnjice i to najpoznatijih produkcijskih kuća – Sony, Fox, MGM, Universal, BBC, ITV, kao i skandinavskih kuća. 
Agro TV je specijalizovani kanal posvećen poljoprivredi i ostalim temama u vezi sa poljoprivredom, kao i prirodnoj sredini, tradiciji i kulturi.
Ženska TV je kanal posvećen svim temama savremene i moderne današnjice – muško-ženski, emotivni i porodični odnosi, zdravlje, edukacija, kultura, moda, life style i show business. 
Kitchen TV je jedini regionalni kulinarski TV kanal koji vrši promociju zajedničkih gastronomskih, kulturnih i turističkih vrijednosti BiH, Srbije, Slovenije, Crne gore, Makedonije i Hrvatske.

Vaš Logosoft