workimg
  • 04.07.2018

Nove serije u AXN Now videoteci

Poštovani korisnici,

postavili smo nove serije u našu AXN Now videoteku. "Karter", "Profilisanje", "Specijalci", "Kandis", "Dauntonska opatija" i "Gospodari raja" sada su dostupne potpuno besplatno svim LoGO! korisnicima. 

“Karter”
Glumac (Džeri O’Konel) se vraća kući poslije javnog sloma. Udružujući se sa svojim prijateljem, policijskim detektivom, pokušava da iskoristi svoje glumačko iskustvo u rješavanju stvarnih zločina.

“Profilisanje”
Kloi Sen Loren je profiler i radi s policijskim timom za rješavanje ubistva u Parizu. Ona je jako slatka, nosi jako obojenu odjeću i veliku žutu torbu. Izgleda kao djevojčica kojoj treba lutka, ali je jako pametna i izuzetno dobar profiler.

“Specijalci”
Pratimo priču policijskog poručnika-specijalca rođenog i odraslog u kraju, koji je razapet između lojalnosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama oficirima, kada dobija zadatak da vodi specijalno obučenu jedinicu koja predstavlja posljednju šansu za rješavanje zločina u Los Anđelesu.

“Kandis”
Kendis Renoar ima četvoro djece, a nije radila deset godina da bi pratila svog muža u inostranstvu. Sada razvedena od muža, preuzima funkciju vođe istražnog tima javne bezbjednosti na jugu Francuske. Na čelu ovog novog tima, ona mora ona se dokaže da je dobra u onom što radi. Iskustvo, vještina posmatranja, analitičke sposobnosti i oštroumnost joj pomažu u rješavanju istraga.

“Dauntonska opatija
Priča se odvija u novembru 1916-e, epizoda počinje s dolaskom Etel, nove služavke i prvog pojavljivanja Džon Bejtsove žene. Dok se Metju i Tomas bore u Francuskoj, oni koji su ostali u Dauntonu organizuju dobrotvorni koncert za pomoć finansiranja lokalne bolnice. Ladi Meri dobija šokantne vesti. Branson otkriva svoja osjećanja prema Sibil koja želi da se obuči da bude medicinska sestra.

“Gospodari raja”
Traumatizovana događajima iz svog teškog života i vođena osvetom prema svom mužu koji ju je prevario, Anastazija Kardona (Kejt del Kastiljo) će naći u ilegalnim poslovima njenog muža, bogatstvo koje je oduvjek željela. Njena žeđ za vlašću ruši sve barijere kada bira svoje žrtve. Spremna je da uradi sve da bi pobjedila svoje neprijatelje, Anastasija će izdržati iskušenja prevare i nemogućnost da živi život s pravom ljubavlju.

Vaš Logosoft