Nove pogodnosti za poslovne korisnike LoGO! BIZ platforme: LoGO! BIZ NET i besplatan mobilni pristup cloud servisima Office365

Izuzetno nam je drago što od 01. juna možemo ponuditi novu uslugu  i pogodnosti za sve poslovne korisnike LoGO! BIZ platforme, a to su LoGO! BIZ NET i besplatna internet veza s uslugom Office365.

LoGO! BIZ NET predstavlja uslugu koja omogućava prenos podataka i SMS bez mogućnosti uspostavljanja poziva, a korisnicima LoGO! BIZ platforme na raspolaganju je nekoliko tarifnih modela, i to od 1 GB, 5 GB ili 16 GB s maksimalnom brzinom prenosa podataka od 21 Mb/s. Nakon što potroše saobraćaj iz svog tarifnog modela, korisnici LoGO! BIZ NET usluge mogu nastaviti koristiti internet smanjenom brzinom ili aktivirati tarifni dodatak kako bi nastavili surfati maksimalnom brzinom.

Također, donosimo i novu pogodnost za sve poslovne korisnike mobilne telefonije, a koji koriste Office365. Spomenuta pogodnost omogućava besplatan data saobraćaj s mobilnih telefona usmjeren ka i od Office365 servisa, što znači da se ova vrsta internet saobraćaja neće mjeriti, niti tarifirati.

Naglašavamo da je Logosoft jedina kompanija u regiji koja nudi ovu pogodnost kojom želi dodatno pomoći poslovanje svojih korisnika koji su u pokretu te im omogućiti nesmetanu komunikaciju prema ključnim poslovnim servisima sa svakog mjesta i u svako vrijeme.

Podsjećamo da je LoGO! BIZ platforma IT/komunikacionih servisa i usluga namijenjena kompanijama svih veličina i profila. Izgradite vaš IT na LoGO! BIZ platformi i na jednom mjestu ćete dobiti: razgovore u mobilnoj i fiksnoj telefoniji za 0 KM unutar vaše grupe, brz i pouzdan internet link, Office365 rješenje licenciranih serverskih i kancelarijskih alata, vrhunsku IT podršku, pristup podacima s bilo kojeg mjesta i bilo kojeg uređaja, Windows telefone i tablete po posebnim pogodnostima. 

Kreirajte LoGO! BIZ paket po vašoj mjeri!

Za više informacija o LoGO! BIZ platformi pozovite nas na 033/ 931-987.

Vaš Logosoft