Microsoft Defender


Microsoft 
Defender, centralizovana platforma postao je sinonim za nadzor i sigurnost u poslovnom okruženju. Zaštitni program je osmišljen da bi pomogao vašoj kompaniji da prevenirate cyber napade i ostanete sigurni ukoliko se cyber napad desi. To se postiže pružanjem širokog spektra rješenja za prevenciju, detekciju i uklanjanje cyber prijetnji i incidenata. Ova platforma vam omogućava da zaštitite vaše uređaje, identitete, aplikacije, e-mail itd., a istovremeno pruža napredna rješenja za širok spektar sigurnosnih prijetnji i incidenata.  

Postani korisnik

Iz portofolija servisa izdavajamo: 

 

Microsoft Defender for Business
Microsoft Defender for Business je sigurnosno rješenje osmišljeno za firme do 300 zaposlenih. Uz ovo sigurnosno rješenje, uređaji vaše kompanije su bolje zaštićeni od zlonamjernog softvera, krađe identiteta i drugih prijetnji. Dostupan je kao zasebno rješenje ili kroz Microsoft 365 Business Premium | Microsoft 365 pretplatu.

Pozovite nas kako biste ovaj servis isprobali mjesec dana besplatno!

Saznaj više...

 

Microsft Defender for Endpoint
Microsoft Defender for Endpoint je platforma za zaštitu krajnjih uređaja i pruža zaštitu vašoj kompaniji od različitih prijetnji kao što su virusi, zlonamjerni softver i phishing napadi. Microsoft Defender for Endpoint također pruža mogućnost otkrivanja i reagovanja na napade, što vam omogućava brzo i učinkovito rješavanje sigurnosnih problema. Ovaj program je dizajniran da maksimalno zaštiti vaše uređaje, uključujući desktop računare, prijenosne računare, mobilne telefone i tablete. Defender for Endpoint također nudi mogućnost izoliranja uređaja koji su kontaminirani kako bi se osiguralo da nema daljnjih širenja opasnosti.

Saznaj više...
  Microsoft Defender for Identity
Microsoft Defender for Identity idealno je rješenje za zaštitu identiteta te pomaže u otkrivanju i sprječavanju napada na vašu kompaniju. Prilagođen je tako da prati pristupe poslovnim resursima, a također pruža nadzor nad stanjem bilo kojeg digitalnog identiteta. Ova platforma pruža naprednu analizu aktivnosti i otkriva neobična ponašanja identiteta koja ukazuju na krađu identiteta i cyber napad. Microsoft Defender for Identity također pruža mogućnost brzog  i jednostavnog rješavanja sigurnosnih problema, što vam omogućava brzo otkrivanje potencijalnog problema i zaštitu identiteta na učinkovit način.

Saznaj više...

 

Microsoft Defender for Office 365
Microsoft Defender for Office 365  pruža zaštitu od prijetnji koje su usmjerene prema Office 365 aplikacijama. Ova platforma pruža naprednu zaštitu od phishing napada i drugih vrsta napada na e-poštu, a nudi vam i napredna rješenja koja brinu da vaš OneDrive i SharePoint ostanu sigurni.  Microsoft Defender for Office 365 također pruža naprednu analizu sadržaja kako bi se otkrili zlonamjerni dokumenti, URL-ovi te druge vrste prijetnji. Ova platforma je ključna za zaštitu vaše kompanije koja posluje u cloudu i omogućit će vam zaštitu od neautoriziranog pristupa, phishinga i malwarea.

Saznaj više...

 

Microsoft Defender for Cloud Apps
Microsoft Defender for Cloud Apps osmišljen je za sigurnost vaših poslovnih aplikacija koje su smještene u različitim cloud okruženjima. Microsoft Defender for Cloud Apps nudi nadzor i zaštitu vaših podataka i aplikacija u cloudu koji često uzrokuju probleme poput hakiranja i neovlaštenog pristupa. Pomoću Microsoft Defender for Cloud Apps sa lakoćom možete detektirati i neutralizirati prijetnje, bilo da se radi o novim ili poznatim sigurnosnim rizicima.

Saznaj više...

Microsoft Defender je centralizovana platforma koja nudi cyber sigurnosna rješenja za vaše poslovanje. Moguće je kombinovati različite komponente, a sve u zavisnosti od zahtjeva, odnosno tački koje trebaju biti zaštićene. Kompanija Logosoft nudi vam kupovinu svih Microsoft licenci, pružamo vam savjete i usluge implementacije za različita Microsoft rješenja.

Uštedite 30% prilikom kupovine Microsoft Defender licenci, iskoristite akcijske pogodnosti i zaštite svoje poslovanje, za više informacija kliknite ovdje.


 Uz Logosoft, budite i ostanite sigurni.

Kontaktirajte nas na 033 931 987 ili nam pišeta na email prodaja.biz@logosoft.ba i saznajte kako se možete zaštiti od cyber prijetnji.  

Postani korisnik