Anti-DDoS zaštita od neželjenih napadaDDoS (Distributed Denial-of-Service) napadi su u porastu svaki dan. Da biste zaštitili svoje poslovanje, zaštite svoje aktivnosti na internetu tako što ćete odabrati neki od naših Anti-DDoS paketa zaštite dizajniranih u skladu s Vašim potrebama. Neovisno o skali i veličini napada, možemo Vas zaštititi od malicioznih napada te prevenirati curenje i krađu podataka.

Osjećajte se sigurno, danas! Logosoft donosi novu generaciju sigurne poslovne internet povezanosti sa svijetom!

 POSTANI KORISNIK

Zaštitite svoje poslovanje od zlonamjernih napada, još danas. Detektujte i prevenirajte potencijalne napade. Zadržite svoj renomirani status pouzdanog poslovnog partnera. Izbjegnite finansijske gubitke radi gubitka reputacije, imidža i podataka.


Logosoft Anti-DDoS zaštita je cloud-bazirana usluga. Razvijena je interno i koristi tehnologije raznih renomiranih vendora. Stoga, naša usluga se može 100% prilagoditi Vašim poslovnim potrebama. 

Naša efikasna zaštita je dizajnirana tako da uspješno detektuje i uklanja napredne DDoS napade sa BGP mitigacijskom efikasnošću do 2 Tbps. Naši scrubbing centri su smješteni širom svijeta, tako da scrubbing možemo raditi vrlo blizu samog izvora napada.

Prednosti naše usluge su:

 
 Skalabilnost usluge – nudimo mogućnost DDoS zaštite od 200 Mbps dolaznog saobraćaja pa sve do 2 Tbps.
 Usluga je cloud-bazirana i nemate potrebu za hardware-skim dodatnim investicijama.
Ne trebate vršiti bilo kakve izmjene u Vašoj mrežnoj infrastrukturi.
Koristeći našu uslugu ćete obezbijediti da nemate prekide u radu Vaše kompanije.
IP adrese su globalno objavljene.
Vrši se filtriranje za sve slojeve, uključujući i Layer 7.
Postoji mogućnost dogovaranja oko BGP community-ja.
Automatska detekcija i filtriranje – saobraćaj će biti automatski i odmah filtriran tokom napada. Layer 7 (uključujući HTTPS) je automatski uključen (by default), ali postoji mogućnost isključenja za svaki pojedinačni IP.
Opcija scrubbinga na zahtjev.
Rad s bilo kojim portom, aplikacijom, veličinom i frekvencijom napada, jer naši inženjeri za sigurnost prate i istražuju najnovije DDoS taktike da bismo pružili najbolju Anti-DDoS zaštitu našim klijentima.
24/7 tehnička podrška od strane educiranih i certificiranih inženjera.
Fiksna mjesečna pretplata (flat) neovisno o broju DDoS napada, njihovoj veličini i broju subnet-a koje je potrebno zaštititi.
Paketiranje usluge Anti-DDoS zaštite sa Logosoft uslugom stalni internet link i ostvarenje finansijskih ušteda na mjesečnom nivou. Sve prednosti naše usluge stalni internet linkovi možete pronaći na sljedećem linku.

 

Za više informacija pozovite nas na broj telefona 033 931 987.

 POSTANI KORISNIK