workimg
  • 04.09.2018

Kanali 4K rezolucije korisnicima Logosoft SUPER TV usluge

Poštovani korisnici,

Prateći svjetske trendove u oblasti pružanja IPTV servisa, kompanija Logosoft je izvršila sve predradnje i ulaganja kako bi osigurala „4K ready“ Logosoft optičku mrežu. Sa ovim ulaganjima je Logosoft postao prvi IPTV provajder u Bosni i Hercegovini koji će svojim korisnicima omogućiti isporuku kanala 4K rezolucije. NASA TV UHD i HOTBIRD 4K1 su prvi 4K kanali u našoj ponudi, a u narednom periodu ćemo nastojati da obezbijedimo nove kanale u 4K rezoluciji.

NASA TV UHD:
Ovaj kanal prikazuje izuzetne sadržaje iz svemirskog programa Sjedinjenih Američkih Država, uključujući život u Međunarodnoj svemirskoj stanici, pogled na Zemlju iz svemira, otkrivanje svemira, solarnog sistema, Marsa, prikaz lansiranja satelita, kao i ponovno prikazivanje NASA klasika kao što je Apollo program, ali i dokumentaraca o najnovijim istraživanjima i naprecima unutar NASA programa.

HOTBIRD 4k1:
Ovaj kanal prikazuje dokumentarce, lifestyle emisije i emisije o kuhanju, filmske magazine i spektakularne snimke iz prirode snimljene sa kamerama ultra visoke rezolucije.

Vaš Logosoft