• 15.10.2019

Obavijest o prestanku pružanja usluga starih integrisanih paketa Duo, Duo+, Trio, Trio Light i Trio+

Poštovani korisnici Duo, Duo+, Trio Light, Trio i Trio+ integrisanih paketa, 

u proteklom periodu smo intenzivno radili na razvoju naših usluga, a kako bismo vam pružili što kvalitetnije usluge distribucije televizijskih sadržaja, interneta, fiksne i mobilne telefonije. Download/upload internet brzina smo povećali do 120/10 Mbps, broj TV kanala u SD, HD i 4K formatu sada broji preko 200 kanala od kojih izdvajamo Cinestar kanale, Filmbox kanale te najbolje domaće i regionalne kanale, povećali smo bonus minute u okviru fiksne telefonije (do 2000 besplatnih minuta prema svim fiksnim mrežama u BiH) i mobilne telefonije (do 150 besplatnih minuta i 250 besplatnih SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH), a u mogućnosti ste koristiti bonus neograničenog mobilnog interneta, od kojeg možete koristiti 2 GB po maksimalnoj brzini. U okviru Super TV platforme su dostupne funkcionalnosti poput vremenske prognoze, sportskih rezultata, vijesti sa portala www.klix.ba te dječijeg mode-a rada, a na raspolaganju su vam potpuno besplatno snimanje i vraćanje unazad sadržaja za desetine TV kanala, kao i naša SUPER WEB TV usluga. Logosoft korisnici mobilne telefonije imaju mogućnost korištenja 4G mobilne mreže, koja uveliko povećava brzine downloada i uploada prilikom korištenja mobilnog interneta.


Sada u okviru Logosoft ponude imamo sadržajnije, kvalitetnije i povoljnije pakete integrisanih i kombinovanih usluga. Budući da od 16.11.2019. godine kao korisnici starih integrisanih paketa Duo, Duo+, Trio, Trio Light i Trio+ iste nećete moći koristiti prema ugovorenim uslovima, neophodno je da izvršite odabir i uslove prema kojima želite koristiti neku od usluga iz aktuelne ponude Logosofta. Iskoristite mogućnost da prema povoljnijim uslovima od trenutnih, dobijete kvalitetniju i sadržajniju uslugu, brži internet, a ukoliko odaberete jedan od paketa intergrisanih ili kombinovanih usluga prema našim akcijskim uslovima, koje nudimo po cijeni već od 35,80 KM sa PDV-om, zasigurno ćete ostvariti značajne mjesečne uštede.

Pored navedenih cjenovnih pogodnosti prilikom zaključenja ugovora na 12 ili 24 mjeseca, u mogućnosti ste da kupite mobilne telefone i TV uređaje po akcijskim, sniženim cijenama. Kompletnu ponudu paketa usluga i dostupnih modela uređaja pogledajte na www.logosoft.ba.

Pozovite nas na 033 931 900 ili 033 931 999, pošaljite e-mail na info@logosoft.ba ili posjetite jednu od poslovnica Logosofta na adresama Igmanska 9 i Hamdije Kapidžića 6 i obavijestite nas za koji paket integrisanih ili kombinovanih usluga ste se odlučili, a ukoliko imate nedoumica šta odabrati, naše ljubazno prodajno osoblje će vam rado pomoći da odaberete paket koji odgovara baš vama.


Ukoliko do 15.11.2019. godine samostalno ne izvršite odabir bit ćete migrirani na paket integrisanih usluga koji je sadržajno i cjenovno najpribližniji paketu koji trenutno koristite. Korisnici na koje se odnose navedene izmjene imaju prava u pogledu važećeg ugovora, propisana Pravilom 69/2013 o uslovima pružanja javnih telekomunikacijskih usluga i odnosima s krajnjim korisnicima.


U narednom periodu planiramo da i dalje ulažemo u našu infrastrukturu, TV sadržaje, SUPER TV platformu, kao i u usluge interneta, fiksne i mobilne telefonije te ćemo kontinuirano unapređivati korisničko iskustvo u okviru aktuelne Logosoft ponude paketa usluga namijenjenih rezidencijalnim korisnicima.

Vaš Logosoft