workimg

HBO Max dolazi u Logosoft!

HBO Max premium streaming platforma kompanije WarnerMedia, postat će dostupna Logosoft korisnicima od 8.3.2022. godine i zamijenit će postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi. 

HBO Max će po prvi put na jednom mjestu objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su „Matrix: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Richard“. 

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Postaja jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučji odgoj“ i „Seksualni život studentica“. Među europskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su „Sve preostalo“, „Kamikaze“, „Požuda“, „Ruxx“, „Odmrzavanje“, „Doušnik“ i „Garcia!“. Najavljeni su i reality formati „Trudna Amy“, „Potraga za čarobnim Mikeom“, „Otok švalera“ i „Selena + Chef“. Sadržaji za djecu uključuju „Mali titani, krenite!“, „Gumballov čudesni svijet“, „Crtići Looney Tunes “ i „CoComelon“.*

HBO Max će biti dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart TV uređaje(Samsung, LG i Android TV™), uređaje za streaming (Apple TV 4K i Google Chromecast™), igraće konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilne telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android™).

HBO Max nudi unaprijeđeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K. 

HBO Max je trenutno dostupan na 46 teritorija širom Sjeverne i Latinske Amerike i Europe, a ta brojka će porasti na 61 s lansiranjem HBO Maxa 8. marta u dodatnih 15 zemalja. HBO Max se širi na globalnom nivou kao dio plana lansiranja u fazama, a kasnije tokom ove godine će postati dostupan u šest novih europskih zemalja, uključujući Grčku i Tursku.

Više informacija o navedenoj ponudi dostupno je na prodajnim mjestima Logosofta ili pozivom na 033 931 900 i 033 931 999.

Vaš Logosoft



*Dostupnost naslova ovisi o teritoriju. Neki naslovi neće biti dostupni u trenutku lansiranja usluge.