workimg

Spremno dočekajte vrućine sa klima-uređajima

Ljeto je već pred vratima, što možemo osjetiti po sve višim temperaturama te smo upravo iz tog razloga, pored već postojećih vrhunskih aparata za domaćinstvo, u svoju ponudu dodali i klima-uređaje poznatih proizvođača.

Tako na našim prodajnim mjestima možete pronaći klima-uređaje kompanije LG, koja je već odavno sinonim za kvalitet kada su pitanju ovi uređaji. Riječ je o LG Jet Cool klima-uređajima s funkcijom za brzo hlađenje, niskom potrošnjom energije, kao i besplatnom montažom, a na raspolaganju su modeli LG klima K12NL i LG inverter klima Z12SM i to sa garancijom od tri godine. 

Također, u toku je i akcija na sve ugradbene Electrolux  proizvode, za koje ćete dobiti čak pet godina garancije ako se odlučite za njihovu kupovinu do 3. avgusta.

Podsjećamo da je korisnicima usluga Logosofta omogućena kupovina na 12 beskamatnih rata i to bez dodatne dokumentacije, a uključuje i besplatnu kućnu dostavu u roku od tri radna dana.

Za više informacija o uslovima kupovine na rate posjetite našu najbližu poslovnicu ili nas pozovite na 033/ 931-900.

Podsjećamo da je u okviru kampanje „A šta ti gledaš?“ u toku akcija kojom svi korisnici koji do 30. jula potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca dobijaju 50% popusta na pretplatu tokom prvih šest mjeseci. Također, korisnici koji u navedenom periodu potpišu ugovor za neki od LoGO! paketa na 12 mjeseci moći će ostvariti popust na pretplatu od 50% tokom prva tri mjeseca.

Vaš Logosoft