workimg

Sve usluge na jednom mjestu! A šta ti čekaš?

Za sve stare i buduće korisnike usluga Logosofta pripremili smo akciju A šta ti čekaš? Akcija se odnosi na LoGO! pakete koji sadrže vrhunsku IPTV uslugu, fiksnu i mobilnu telefoniju te internet koji možete koristiti bežično u cijelome domu.

Svi koji odluče da od 1. oktobra do 29. novembra potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca prva tri mjeseca plaćat će pretplatu samo 1 KM i tokom ovog perioda besplatno uživati uz sve dodatne TV pakete, čemu će se posebno obradovati ljubitelji sporta.

To nije sve. Ako se odlučite za  LoGO! Trio mobile, LoGO! Quadro ili LoGO! Quadro+ paket pored navedenih pogodnosti možete birati između dva vrhunska telefona iz naše ponude za samo 1 KM i to: Huawei G630 ili Microsoft Lumia 535 DS.

Tako će novi korisnik LoGO! Trio mobile paketa za 1 KM dobiti više od 200 digitalnih TV kanala koji uključuju Sport Klub i Arena pakete, neograničeni internet brzine 30/3 Mbps uz bežični ruter za internet u cijelom domu, 500 MB mobilnog interneta po maksimalnoj brzini i neograničeno korištenje po nižoj brzini te mobilnu telefoniju sa 50 minuta razgovora i 100 SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH.

Nismo zaboravili ni one koji potpišu ugovor za LoGO! pakete na 12 mjeseci. Njihovu vjernost ćemo nagraditi s tri mjeseca potpune TV uživancije uz sve dodatne TV pakete gratis.

Pored svega navedenog, ne zaboravite da u okviru LoGO! paketa s fiksnom telefonijom, razgovarate sa svim fiksnim mrežama u BiH besplatno.

Vaš Logosoft