workimg

Logosoft Edukacija: Važnost certifikacije u IT industriji

Poštovani korisnici,

U proteklim godinama svjedočimo značajnom porastu IT industrije. Da biste bili dio ove brzorastuće grane, od velikog je značaja da pratite tehnološke promjene, koje uslovljavaju IT stručnjake da rade na izgradnji svojih znanja i sposobnosti.

Za vlastiti profesionalni razvoj, od velikog je značaja da ste u stalnoj potrazi za novim znanjima u onim oblastima za koje želite da se specijalizirate. IT certifikacija Vam pomaže da pratite sve izmjene u industriji koja se vrlo brzo mijenja. S druge strane, kompanije koje imaju stručne i certificirane uposlenike pružaju daleko bolje usluge svojim klijentima, ali povećavaju i svoju reputaciju, čime direktno povećavaju svoje šanse u proširenju poslovanja. Iz perspektive klijenta, kompanije koje imaju certificirane uposlene osiguravaju da će uslugu/projekt uraditi kompetentne osobe.

Ukoliko želite da napredujete i povećate svoju vidljivost u kompaniji u kojoj radite ili želite da povećate svoje šanse za pronalazak boljeg zaposlenja, predlažemo da odaberete oblast koja Vas zanima i certificirate se. Kada se odlučite za slušanje pripremnog kursa i polaganje pojedinog certifikata, birajte edukacijski centar koji ima iskustva i potrebne certifikate za obavljanje edukacije i certifikacije, koji bira izvrsne predavače s dugogodišnjim iskustvom te ima visoku prolaznost prilikom polaganja ispita. Logosoft Edukacija posjeduje centar za učenje i centar za testiranje te Vam na jednom mjestu nudi sve informacije potrebne za pojedine kurseve, njihovo slušanje i smjernice za polaganje.

U narednom periodu iz Logosoft edukacijskog centra najavljujemo mnoštvo kurseva za IT profesionalce iz segmenta sigurnosti, upravljanja IT projektima kao i Microsoft oficijelne kurseve (MOC), a koje će održati poznati predavači Robert Petrunić, Nenad Trajkovski, Dragoslav Ogar i Nedim Sadović. Više informacija o samim kursevima pročitajte na: http://www.logosoft.ba/raspored-seminara.

Vaš Logosoft