Korisnik si usluga Logosofta i uredno plaćaš pretplatu?

Poštovani korisnici,

Ovu priliku koristimo da se zahvalimo svima vama, korisnicima naših usluga koji na vrijeme vršite plaćanje svojih dospjelih obaveza. 

Urednim izmirenjem dospjelih obaveza i vi učestvujete u daljnjem razvoju i  unapređenju telekomunikacijskih usluga na lokalnom tržištu, a time i nama omogućavate da vama, korisnicima naših usluga, možemo ponuditi najveću vrijednost za vaš novac.

Podsjećamo da prema Cjenovniku usluga Logosofta priključna taksa za ponovno uključenje pretplatničkog računa suspendovanog zbog neplaćanja iznosi 10,00 KM.  Od 1. septembra Logosoft počinje sa primijenom ove stavke Cjenovnika.

Iskoristite akciju "Samo reci da sam te ja poslao!" kojom možete Logosoftove usluge koristiti BESPLATNO.  Ukoliko, kao naš korisnik, preporučite neki od LoGO! paketa novom korisniku, dobit ćete bonus u iznosu jedne mjesečne pretplate za uslugu koju aktivno koristite, a uz to možete dovesti neograničen broj novih LoGO! korisnika. Osoba koja postaje Logosoftov novi korisnik prilikom potpisivanja ugovora potrebno je da navede ime i prezime korisnika koji joj je uslugu preporučio. 

Više informacija kako do pretplate od 0 KM možete dobiti putem telefona  033 931 900 ili nas posjetite na Logosoftovim prodajnim mjestima.

Vaš Logosoft

* Navedene cijene bez PDV-a, ukoliko drugačije nije naznačeno.