workimg

Ljetna akcija "A šta ti gledaš?" - LoGO! paketi kriju specijalne nagrade

Iskoristite 50% ljetnog popusta i okušajte sreću! 

Dobro poznata akcija "A šta ti gledaš?" nastavlja se i u mjesecu avgustu, a za one najsretnije pripremili smo i specijalne poklone.

Naime, svi koji postanu korisnici jednog od šest fenomenalnih LoGO! paketa od 1. do 30. avgusta učestvuju i u nagradnoj igri koja će biti aktivna tokom cijelog ovog mjeseca!

Svake sedmice izvlačimo po dva sretna dobitnika MS Capsule zvučnika, a na kraju mjeseca četiri najsretnija korisnika ćemo obradovati vrhunskim tabletom Samsung Galaxy Tab 3 Lite.

Imena dobitnika bit će objavljivana svakog utorka, odnosno 11, 18, 25. avgusta i 1. septembra na našoj web stranici.

Svi novi LoGO! korisnici koji sklope ugovor na 12 mjeseci u periodu od 1. do 30. avgusta, uživat će u 50% nižoj pretplati tri mjeseca. S druge strane, oni koji se odluče da u istom periodu sklope ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na 24 mjeseca, uživat će čak šest mjeseci u 50% nižoj pretplati.

Podsjećamo da u okviru LoGO! paketa možete pronaći: 

  • Fiksnu telefoniju s BESPLATNIM pozivima ka svim fiksnim mrežama u BiH i do 100 minuta BESPLATNIH poziva prema svim mobilnim mrežama u BiH
  • Mobilnu telefoniju sa 150 minuta BESPLATNIH poziva i do 250 BESPLATNIH SMS poruka prema svim mobilnim mrežama u BiH, 
  • SUPER TV s preko 180 TV kanala, snimalicom, programskim vodičem, uz mogućnost istovremenog praćenja sadržaja na više TV kanala,
  • Internet vrtoglavih brzina i do 60/6 Mbps

Za više informacija o aktuelnim ponudama posjetite nas u najbližoj poslovnici ili pozovite 033/ 931-900.  

Vaš Logosoft