workimg

Microsoft licence - dobra ponuda postala je još bolja!

S Logosoftom je dobra ponuda upravo postala još bolja – Microsoft licence čak 30% povoljnije!

S obzirom na to da Logosoft želi i dalje nagrađivati svoje korisnike, nastavili smo trajanje najbolje akcije do sada za kupovinu Microsoft licenci. 

Napravili smo još bolju akciju i iz ponude izdvajamo Microsoft 365 Business Standard licence po najnižoj cijeni u BiH i regionu, od nevjerovatnih 19,50 KM po licenci. Pored toga, možete ostvariti i dodatni popust u iznosu do 30% na bilo koje druge Microsoft licence. 

Kupovinom Microsoft 365 Business Standard licence dobit ćete popularne Office aplikacije (Word, Excel, PowerPoint, Outlook itd.), kao i poslovne servise poput SharePoint, Teams, OneDrive s velikim kapacitetom storage-a itd. 

Bitno je napomenuti da kupovinom Microsoft 365 licenci za Enterprise kompanije dobijate i licencirani Windows 11 upgrade za operativni sistem, kao i Enterprise Mobility + Security  

Korisnici koji u ovome periodu realizuju kupovinu licenci imaju mogućnost ostvariti i sljedeće pogodnosti:
- Besplatna prezentacija Microsoft licenci,
- Besplatna konsultacija u cilju odabira licenci koje odgovaraju Vašim poslovnim potrebama,
- Besplatna implementacija i konfiguracija,
-      Oficijelne Microsoft edukacije.


Požurite dobroj prilici u susret i postignite vrhunske rezultate s inteligentnim alatima, tako da unaprijedite svoj posao i da poslovanje postane pouzdano i sigurno. Uz povećanu sigurnost vaših radnih procesa, upravljajte efikasno svojim troškovima i unaprijedite rad vaših uposlenika s udaljenih lokacija. 

Akcija traje do kraja mjeseca februara 2022. godine.

Za više informacija pozovite na broj telefona 033 931 987 ili pišite na email prodaja.biz@logosoft.ba da bismo mi pozvali Vas.

Vaš Logosoft