workimg

Logosoft Edukacija slavi rođendan uz besplatnu radionicu „Kako zaštititi djecu na internetu“

Poštovani korisnici,

Logosoft Edukacija, prvi Microsoft edukacijski centar u BiH koji postoji još od 1998. godine, ove godine slavi 21 godinu postojanja i rada. Tim povodom u Logosoft Edukaciji smo organizovali besplatnu radionicu za roditelje o načinima zaštite djece koja koriste internet. Korištenje različitih vrsta uređaja koji imaju pristup internetu danas je svima dostupno, a djeca, koja su najosjetljivija kategorija internet korisnika, svakim danom su izložena potencijalnim prijetnjama i različitim vrstama zloupotrebe prilikom korištenja interneta.

Besplatna radionica za roditelje pod nazivom ''Kako zaštititi djecu na internetu'' će roditelje upoznati sa upotrebom modernih alata zaštite djece poput Microsoft Family Safety, Google Family Safety i YouTube Safety alata.

"Svjesni smo da su djeca najosjetljivija kategorija internet korisnika, jer je sigurnost djece i mladih na internetu ozbiljan izazov kompletne svjetske javnosti. Nadamo se da će ovakve inicijative pokrenuti sistematski pristup rješavanju ovoga problema i u našoj državi. Pozivamo roditelje da aktivno uzmu učešće u ovoj besplatnoj radionici te na ovaj način dodatno educiraju i zaštite svoje najmilije", poručuju iz naše kompanije.

Prijavom na edukacija@logosoft.ba rezervišite svoje mjesto i prisustvujte ovoj fantastičnoj edukaciji, koja će se održati 18. septembra 2019. godine u 18:00 h na adresi Vilsonovo šetalište 9 (zgrada Mašinskog fakulteta). Broj mjesta za besplatnu radionicu je ograničen.

Logosoft Edukacija u svojoj ponudi ima redovne početne i napredne radionice i kurseve kojim ćete obogatiti svoje IT znanje i unaprijediti svoje poslovanje. Trenutnu ponudu kurseva za naredni period pogledajte na http://www.logosoft.ba/raspored-seminara ili se pretplatite na newsletter slanjem maila na edukacija@logosoft.ba.

Vaš Logosoft