workimg
  • 26.01.2023

Kompanija Logosoft uspješno zadržala pet ISO certifikata

Poštovani korisnici,

Kompanija Logosoft i ove godine je optimizirala svoje poslovne procese i dodatno podigla reputaciju na tržištu sa uspješno zadržanim ISO certifikatima. 

Izvršena je eksterna revizija za ukupno 5 ISO standarda i to ISO/IEC 27 001 – sistem za upravljanje sigurnošću informacija, ISO/IEC 27 701 – sistem za upravljanje privatnošću informacija, ISO 22301 – sistem za upravljanje kontinuitetom poslovanja, ISO 9001 – sistem za upravljanje kvalitetom i ISO/IEC 20 000 – 1 – sistem za upravljanje IT uslugama.

Uz  kontinuiranu predanost usvajanju najboljih poslovnih standarda i konstantnom željom za dodatnim poboljšanjem podižemo usluge naše kompanije na još višu razinu. 

Naše marljive kolege svojim trudom, zalaganjem i prepoznavanjem novih mogućnosti doprinijeli su tome da usluge Logosofta garantuju korisnicima najkvalitetnije, najsigurnije i najpouzdanije usluge, kao i potpunu brigu o sigurnošću i privatnošću informacija. 

Izuzetno smo ponosni na usvajanje i implementaciju najboljih svjetskih standarda, što našu kompaniju dovodi na prestižnu poziciju na sve konkurentnijem tržištu.

Vaš Logosoft