workimg

Gledaj najbolje filmove i serije kada poželiš i bilo gdje uz HBO GO

Poštovani korisnici,

Vrhunski filmovi i serije sada su vam dostupni bilo kada i bilo gdje uz HBO GO uslugu koja je dostupna i u Logosoftu! HBO GO vam donosi više od 6000 sati hit serija, hollywoodskih blockbustera i najljepših crtanih filmova s prijevodom. HBO GO gledajte kada poželite na svom omiljenom uređaju: smart TV-u, tabletu, mobitelu, apple TV-u, Chromecast-u, laptopu ili igraćoj konzoli.

Uz HBO Premium HD paket sada možete uživati u HBO, HBO 2 i HBO 3 te Cinemax i Cinemax 2 kanalima, kao i uz HBO On Demand (SvoD) i HBO GO uslugama po cijeni od 11,50 KM sa PDV-om.

HBO Premium HD paket je dostupan u okviru SUPER TV usluge samostalno, unutar LoGO! Slagalica kombinovanih paketa i unutar ponude LoGO! integrisanih paketa (osim LoGO! Light i LoGO! Start paketa). Svi korisnici koji potpišu korisnički ugovor za LoGO! Slagalica paket na 24 mjeseca, ostvaruju popust na HBO Premium HD paket u iznosu 10% prilikom potpisivanja korisničkog ugovora, odnosno popust od 5% prilikom potpisivanja korisničkog ugovora na 12 mjeseci.

Više informacija o navedenoj ponudi dostupno je na prodajnim mjestima Logosofta ili pozivom na 033 931 900 i 033 931 999.

Vaš Logosoft