workimg
  • 26.02.2024

Sada je vrijeme za eSIM!

Poštovani korisnici,

Želite li da razgovarate, razmjenjujete poruke, koristite mobilni internet i putujete bez tradicionalne SIM kartice? Uz novu uslugu eSIM, Logosoft vam donosi najnoviju tehnologiju koja će promijeniti način na koji koristite mobilnu telefoniju, a koja je praktičnija i sigurnija alternativa fizičkim SIM karticama. Sada više ne morate da se brinete o gubljenju ili oštećenju vaše SIM kartice, jer eSIM  funkcioniše kao kombinacija softvera i hardvera integrisana u vaš mobilni uređaj, uz napomenu da Vaš mobilni uređaj treba podržavati ovu uslugu.

eSIM usluga je pouzdanija i sigurnija za korištenje, sa najmodernijim sigurnosnim mjerama koje ih štite od zloupotrebe. Uz to, prelazak sa klasične SIM kartice na eSIM profil neće uticati na vaše mobilne usluge - sve će raditi jednako kao i sa klasičnom karticom. 

Postanite korisnik Logosoft mobilne telefonije u okviru LoGO! BIZ net, LoGO! Net ili LoGO! Slagalica kombinovanih paketa sa mobilnom telefonijom i eSIM uslugu ćete dobiti potpuno besplatno! 
Naši postojeći korisnici prethodno navedenih usluga imaju mogućnost zamjene postojeće SIM kartice za eSIM uslugu uz jednokratno plaćanje 5,85 KM sa PDV-om.

Pitate se kako aktivirati eSIM uslugu? Vrlo jednostavno!
Za aktivaciju eSIM usluge samo trebate skenirati odgovarajući QR kod koji ćete dobiti na našem prodajnom mjestu i pratiti uputstvo za aktivaciju.

Iskoristite prednosti eSIM usluge i uživajte u praktičnijem mobilnom iskustvu. Aktivirajte eSIM već danas!

Vaš Logosoft