workimg

LoGO! Slagalica - Uživaj u svojoj kombinaciji!

Poštovani korisnici,

uživajte u svojoj kombinaciji LoGO! Slagalica paketa i koristite usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije u potpunosti prilagođene vašim potrebama već od 37,90 KM mjesečno

Postojeći i novi korisnici koji za vrijeme trajanja akcijske ponude postanu pretplatnici LoGO! Slagalica paketa sa četiri usluge (televizija, internet, fiksna i mobilna telefonija) i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će dodatnu pogodnost u vidu pretplate koja prva 4 mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostalih 20 mjeseci plaćati cijenu svoje kombinacije umanjenu za 10%. 

Postojeći i novi korisnici svih ostalih kombinacija LoGO! Slagalica paketa sa tri ili dvije usluge, koji potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će dodatnu pogodnost u vidu pretplate koja prva 3 mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostalih 21 mjesec plaćati cijenu svoje kombinacije umanjenu za 10%. 

Više informacija o cijenama kombinovanih LoGO! Slagalica paketa, akcijskoj ponudi kao i kalkulator usluga pogledajte na ovom linku, paket kombinujte u našim poslovnicama ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999. 

Akcija traje do 30.11.2021. godine.

Vaš Logosoft