workimg

Uštedite 30% prilikom kupovine Microsoft Defender licenci

Poštovani korisnici,

U svijetu, a i u Bosni i Hercegovini, umanjenje cyber sigurnosnih rizika je trenutno jedna od najbitnijih tema za sve kompanije, neovisno o njihovoj veličini. Cyber napadi postaju sve više sofisticirani. Stoga, moderni cyber napadi trebaju moderna rješenja za zaštitu od istih.

Logosoft d.o.o. Sarajevo, kao oficijelni Microsoft CSP partner, svojim postojećim i novim korisnicima nudi Microsoft sigurnosna rješenja, koja imaju za cilj da pruže sveobuhvatnu zaštitu – od e-maila do servera, za svaku kompaniju. Uz sve navedeno, koristi umjetnu inteligenciju i mašinsko učenje da bi zaštitili vaše poslovanje i zaustavili napade prije nego se oni dogode.

Kao pouzdanom partneru za vašu cyber sigurnost, iz našeg višedecenijskog iskustva, poznato nam je da današnji cyber napadi trebaju tzv. end-to-end zaštitu. Logosoft vam može pomoći da zaštitite svoje ključne resurse tako da možete prevenirati, štititi i detektovati cyber napade te na njih odgovoriti na adekvatan način, ako se dese. 

Uz Microsoft licence za cyber sigurnost, ćete moći zaštititi korisnike, infrastrukturu, uređaje, e-mail, identitete, aplikacije itd. Dodatno, smanjit ćete vrijeme istraživanja cyber prijetnji za 65% , a vrijeme odgovora na prijetnje ćete smanjiti za čak 88% .

Uz Logosoft ćete imati jednostavan proces kupovine Microsoft Defender licenci, a dodatno vam nudimo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine 25+ licenci, uz ugovornu obavezu u minimalnom trajanju 12 mjeseci:

- 30% popusta na sve Microsoft Defender licence,
- Najpovoljniju cijenu licenci na tržištu - već od 3 KM + PDV,
- Besplatne Trial licence u trajanju od 1 mjesec,
- Besplatnu prezentaciju i konsultacije za implementaciju i konfiguraciju, 
- YubiKey sigurnosni ključ na dar za passwordless autentikaciju.

Iz ponude izdvajamo:

Microsoft Defender for Office 365
Microsoft Defender for Endpoint

Microsoft Defender for Identity
Za zaštitu e-maila i kolaboracijeskih alata Za zaštitu endpoint uređaju u multiplatformskim okruženjima Za zaštitu korisničkih identiteta
4,23 KM
3,00 KM
6,79 KM
4,75 KM
12,43 KM
8,70 KM

Pogodnosti ove ponude mogu iskoristiti svi Logosoft postojeći i novi korisnici do 30.09.2023. godine.

Za više informacija kontaktirajte nas na 033 931 987 ili nam pišite na email prodaja.biz@logosoft.ba.

Uz Logosoft, budite i ostanite sigurni.


[1] Microsoft istraživanje

[2] Gartner, “The Total Economic ImpactTM Of Microsoft SIEM and XDR,” august 2022.