workimg

Tri nova mobitela u ponudi Logosofta

Obavještavamo vas da je Logosoft uvrstio tri nova modela pametnih telefona u svoju ponudu. Uz jedan od LoGO! paketa s mobilnom telefonijom korisnici mogu da postanu vlasnici pametnih telefona HTC Desire 816, LG Spirit ili Samsung Galaxy A3. Navedeni paketi uključuju i druge usluge, kao što su brzi internet, fiksna telefonija ili digitalna televizija, a u toku je i velika akcija za sve stare i nove korisnike.

Zvijezda među novitetima je, svakako, HTC Desire 816, telefon koji je dobio veliku pažnju korisnika širom svijeta. Radi se o telefonu visoke klase, s velikim ekranom dijagonale 5,5 inča i moćnim kamerama, rezolucije 13 i 5 megapiksela. Ovaj telefon pokreće četvorojezgreni procesor od 1,6 GHz, koji uz 1,5 GB RAM memorije omogućava rad i novog Android operativnog sistema šeste generacije. Uz LoGO! Quadro+ paket i ugovor na 24 mjeseca, HTC Desire 816 je dostupan za 99 KM.

LG Spirit je pouzdan telefon srednje klase, koji je također opremljen procesorom sa četiri jezgra, frekvencije 1,2 GHz, uz prateći 1 GB RAM memorije. Kada se tome doda ekran od 4,7 inča te glavna kamera rezolucije 8 megapiksela cijena od 49 KM uz LoGO! Quadro paket i ugovor na 24 mjeseca zainteresovat će sve korisnike koji tragaju za cjenovno povoljnim smartfonom dobrih performansi.

Preporuka korisnicima kojima su finansijski uslovi najvažniji faktor je Samsung Galaxy A3. Telefon renomiranog proizvođača odlikuje se kvalitetnom izradom i praktičnim dizajnom koji omogućava jednostavno svakodnevno korištenje. Iako se nalazi u klasi jeftinijih modela, Galaxy A3 svojim karakteristikama ne zaostaje za skupljim rivalima, pa objedinjuje četvorojezgreni procesor od 1,2 GHz, 1,5 GB RAM memorije i leđnu kameru od 8 megapiksela. U kombinaciji s LoGO! Quadro+ paketom i ugovorom na 24 mjeseca, moguće je preuzeti ga za simboličnu 1 KM.

Pored predstavljanja novih modela, Logosoft je u ovom mjesecu pokrenuo i veliku akciju „A šta ti čekaš?“, koja je namijenjena novim, ali i starim korisnicima. Akcija omogućava integrisanje različitih usluga, kao što su mobilna i fiksna telefonija, internet ili televizija, u paket koji najviše odgovara potrebama svakog korisnika. I u okviru ove kampanje su pružene dodatne pogodnosti, pa se potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora za bilo koji od LoGO! paketa stiče mogućnost plaćanja usluga samo 1 KM tokom prva tri mjeseca, kao i besplatnog uživanja u svim dodatnim TV paketima u istom vremenskom periodu.

Akcija „A šta ti čekaš“ će trajati sve do 29. novembra, pa korisnici imaju priliku da u narednih mjesec dana povoljno opreme sebe i svoj dom najmodernijom tehnologijom.