workimg

Broj usluga za mjesec ušteda-nastavljamo sa neodoljivim akcijama!

Poštovani korisnici,

Decembar je mjesec darivanja, a mi smo odlučili da vas iznenadimo odmah na početku!
S našom novom neodoljivom akcijom možete ostvariti izvanredne popuste, a sve što treba da uradite je da kombinujete!

Svi postojeći, ali i novi korisnici koji za vrijeme trajanja akcijske ponude „Broj usluga za mjesec ušteda“ postanu pretplatnici na neki od kombinovanih LoGO! Slagalica paketa u kombinaciji od 2 usluge (usluga interneta i televizije) i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će i dodatnu pogodnosti u vidu pretplate koja prva dva mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostala 22 mjeseca plaćati cijenu svoje LoGo! kombinacije umanjenu za čak 10%.

Postojeći i novi korisnici koji postanu pretplatnici na neki od kombinovanih LoGO! Slagalica paketa u kombinaciji od 3 usluge (usluga interneta, televizije, fiksne ili mobilne telefonije) i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će i dodatnu pogodnosti u vidu pretplate koja prva tri mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostalih 21 mjesec plaćati cijenu svoje LoGo! kombinacije umanjenu za čak 10%.

Postojeći i novi korisnici koji za vrijeme trajanja akcijske ponude “Broj usluga za mjesec ušteda“  postanu pretplatnici na neki od kombinovanih LoGO! Slagalica paketa od 4 usluge (usluga interneta, televizije, fiksne i mobilne telefonije) i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će i dodatnu pogodnosti u vidu pretplate koja prva tri mjeseca iznosi 1 KM mjesečno, dok će preostalih 20 mjeseci plaćati cijenu svoje LoGo! kombinacije umanjenu za čak 10%.

Akcija traje do 1.2.2022.

Vaš Logosoft