workimg

Logosoft Fabrika IT profesionalaca – Postanite IT stručnjak potpuno besplatno!

POZIV ZA STUDENTE

Poštovani korisnici,

Period iza nas, kao i period koji nas očekuje nosi dosta izazova za mlade ljude koji su klasični sistem obrazovanja i usvajanja znanja na fakultetima, predavanjima i vježbama zamijenili online usvajanjem znanja. Kako bi dodatno olakšali i unaprijedili nivo znanja studenata u različitim IT oblastima, kreirali smo Logosoft Fabriku IT profesionalaca sa ciljem da mlade ljude besplatno educiramo, obogatimo njihova znanja iz različitih IT oblasti i pripremimo polaznike za tržište rada na polju IT tehnologija.

Poziv za prijave za Logosoft Fabriku IT profesionalaca je otvoren za studente i diplomce završnih godina tehničkih fakulteta koji su zainteresovani za cloud bazirane tehnologije, Microsoft Azure i Microsoft 365 te Windows 10/ Windows Server 2019. Najbolje studente te one koji pokažu najveći entuzijazam i motivisanost očekuju ponude za posao, a nastava će biti u potpunosti besplatna i odvijat će se online.

„Logosoft Edukacija egzistira od 1998. godine kao prvi certificirani Microsoft edukacijski centar u BiH. S ponosom možemo reći da su kroz Logosoft edukacijski centar prošla mnoga poznata imena današnje informatičke scene BiH i regiona. Kroz stručne edukacije naših profesionalaca, koje će biti u potpunosti besplatne, ali izuzetno kvalitetne, želimo studentima ponuditi novo znanje te na kraju nastave najboljima ponuditi i zaposlenje“, poručili su naše kompanije

Ako ste motivisani i ambiciozni, željni novog znanja i voljeli biste svoj radni vijek provesti u IT-u pozivamo vas da vaš CV dostavite na e-mail: posao@logosoft.ba najkasnije do 30.11.2020. godine sa naznakom Logosoft Fabrika IT profesionalaca.

Budite i Vi među profesionalcima i učite od najboljih!

Vaš Logosoft