workimg

Kompanija Logosoft Microsoft partner godine

Poštovani korisnici,

Kompanija Logosoft, lider u pružanju ICT usluga u Bosni i Hercegovini, dobila je još jedno prestižno priznanje i nagradu za svoj rad, nagradu „Microsoft Partner godine za Modern workplace implementacije“. Nagrada se dodjeljuje vrhunskim Microsoft partnerima koji su ostvarili izvrsne rezultate u implementaciji i prodaji Office 365 i drugih korisničkih rješenja zasnovanih na Microsoftovim tehnologijama za male i srednje kompanije.

„Velika nam je čast što smo ovu nagradu dodijelili kompaniji Logosoft, koja je u prethodnom periodu ostvarila najbolje rezultate na polju implementacije i prodaje rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, čime korisnicima omogućavaju najsavremenija rješenja za složene poslovne izazove i mogućnost digitalne transformacije“, rekao je direktor Microsofta BiH, gospodin Omar Krivošija.

Ova nagrada je kompaniji Logosoft uručena na „Microsoft Partner danu“, godišnjem okupljanju Microsoft partnera, koje se ove godine organizovalo 07. novembra u hotelu Bristol u Sarajevu.

„Logosoft je više od 20 godina lider na ICT tržištu Bosne i Hercegovine i prvi je Microsoft Partner u BiH sa velikim brojem vrhunskih Microsoft kompetencija iz različitih oblasti poslovnog djelovanja. Naša saradnja sa Microsoftom se svake godine unapređuje i proširuje, a najbolji pokazatelj našeg predanog rada je i ova nagrada. Sada nam se dodatno otvaraju mogućnosti za ekspanziju našeg poslovnog djelovanja na domaće i regionalno tržište“, izjavio je direktor Logosofta, gospodin Damir Dizdarević.

Pored ove prestižne nagrade, kompanija Logosoft posjeduje vrhunske Microsoft kompetencije u segmentu datacentar i cloud rješenja, edukacije i certifikacije, poslovnih, Dynamics NAV i CRM rješenja, razvoja aplikacija, kao i prodaje premium Microsoft rješenja svojim korisnicima. Logosoft u svom timu uposlenika ima veliki broj certificiranih Microsoft stručnjaka i trenera te uposlenika sa najvišim Microsoft priznanjem u regionu Jugoistočne Evrope – Regional director (RD) i Microsoft Most Valuable Professional (MVP).

Vaš Logosoft