workimg

Akcija "A šta ti gledaš?" donosi nove popuste i pogodnosti

Predstavljamo najnoviju ponudu u sklopu dobro poznate akcije "A šta ti gledaš?", koja uključuje IPTV uslugu s najboljom ponudom TV kanala, kao i brojne povoljnosti koje korisnici mogu ostvariti uz LoGO! pakete.

Svi korisnici koji od 1. juna do 30. jula potpišu ugovor za bilo koji od LoGO! paketa na period od 24 mjeseca dobit će 50% popusta na pretplatu tokom prvih šest mjeseci. Također, korisnici koji u navedenom periodu potpišu ugovor za neki od LoGO! paketa na 12 mjeseci, moći će ostvariti popust na preplatu od 50% tokom prva tri mjeseca.

Podsjećamo da LoGO! integrisani paketi usluga sadrže i povoljnu fiksnu i mobilnu telefoniju s najnižom jedinstvenom cijenom poziva prema svim mobilnim mrežama u BiH, mobilnu telefoniju s najnižom cijenom SMS poruka (0,05 KM) te fiksnu telefoniju s besplatnim razgovorima ka svim fiksnim mrežama u BiH, kao i brz mobilni internet i internet.

Tokom trajanja ove ponude nudimo vam i izbor uređaja po povoljnim cijenama.

Ako se do 30. jula odlučite za LoGO! Quadro+ paket, pored navedenih pogodnosti možete birati između pametnih uređaja iz ponude. Uz standarnu pretplatu LoGO! Quadro+ paketa pametni telefon Sony Xperia M2 dobit ćete po cijeni od samo 1 KM, a televizor Samsung 32" H4000 ćete platiti svega 299 KM uz mogućnost otplate na rate.

Ako se pretplatite na LoGO! Quadro paket, u njegovoj posebnoj ponudi naći ćete sjajni pametni telefon Huawei G630 za samo 1 KM ili bežični telefon Philips D210 po istoj cijeni.

Za više informacija posjetite najbližu poslovnicu Logosofta ili nas pozovite na 033/ 931-900.

Vaš Logosoft