workimg

Kompanija Logosoft potpisala sporazum o BHNIX

Poštovani korisnici,

U srijedu, 27. novembra 2019. godine u 10:00h u Svečanoj sali Rektorata, Univerziteta u Sarajevu, Univerzitetski tele-informatički centar (UTIC) je organizovao svečano otvaranje prve neutralne tačke za razmjenu internet saobraćaja u Bosni i Hercegovini – BHNIX. Cilj ovog, za Bosnu i Hercegovinu veoma važnog projekta je uspostavljanje platforme za razmjenu internet saobraćaja, razvoj inovacija i saradnja pružaoca internet usluga u BiH. Kompanija Logosoft kao punopravni član BHNIX-a je prisustvovala svečanosti otvorenja BHNIX-a.

Članstvom u ovoj organizaciji, kompanija Logosoft će obezbijediti mnoge benefite za svoje korisnike, što će dodatno unaprijediti kvalitet Logosoft usluga. BHNIX omogućava da lokalni Internet saobraćaj ostaje lokalno, s ciljem unapređenja i razvoja lokalne Internet zajednice, što će pozitivno uticati na korisnički doživljaj prilikom upotrebe Logosoft Internet usluga.

„Kompanija Logosoft kontinuirano radi na unapređenju kvalitete isporuke svojih internet usluga kako za rezidencijalne, tako i za poslovne korisnike. Ponosni smo na činjenicu da smo prepoznali potencijal članstva u BHNIX-u“, poručili su iz naše kompanije.

Vaš Logosoft