workimg

Logosoft Platinum sponzor Network 9 konferencije

Poštovani korisnici,

Nastavlja se uspješna dugogodišnja saradnja kompanije Logosoft i Network konferencije, najveće tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini. Kompanija Logosoft će devetu godinu zaredom biti Platinum sponzor NetWork 9 konferencije koja će se održati u periodu od 27. do 29. marta 2019. godine u Neumu pod sloganom „Connecting the Dots“.

„U proteklih 9 uspješnih godina Network konferencija je postala i ostala najznačajnije mjesto okupljanja IT stručnjaka, kao i najkvalitetnijih predavača iz BiH i svijeta, čime je zauzela važno mjesto u godišnjem kalendaru najznačajniih poslovno-tehnoloških događaja u regiji. Logosoft od samog početka snažno podržava Network konferenciju te svake godine učesnicima konferencije ponudi stručna predavanja, koja kroz konkretne primjere iz naše prakse, sa stvarnim klijentima, daju primjere najboljih ICT rješenja za složene poslovno-tehnološke izazove sa kojima se suočavaju moderne kompanije tokom procesa digitalne transformacije. Drago nam je da i ove godine imamo zadovoljstvo da se na Network 9 konferenciji družimo sa našim kolegama i korisnicima te podijelimo znanja i iskustva koja smo stekli tokom prethodne godine“, izjavio je Damir Dizdarević, direktor Logosofta te dugogodišnji predavač na Network konferenciji.

NetWork 9 konferencija je ove godine Powered by Microsoft i ovom prilikom direktor Microsofta BiH Omar Krivošija je izrazio zadovoljstvo saradnjom Logosofta i konferencije:

„Logosoft je partner NetWork konferencije od samih njenih začetaka i iskreno se nadam da će pružati podršku i u budućnosti. Kroz dugogodišnju saradnju Logosoft i Microsoft su zajednički ulagali u razvoj, edukaciju i inovacije različitih servisa i rješenja koji su unaprijedili poslovne procese mnogih kompanija u BiH. Na ovogodišnjoj konferenciji učesnici će imati priliku poslušati prezentacije i studije slučajeva kompanija koje su se transformisale u protekloj godini uz pomoć Microsoft rješenja, a ujedno će moći iskoristiti i mogućnost za ostvarivanje novih poslovnih kontakata i potencijalnih suradnji.”

IT i poslovni stručnjaci će na NetWork 9 konferenciji imati priliku da uspostave nove poslovne kontakte i podijele vlastita iskustva iz primjene tehnoloških rješenja i platformi koja su im olakšala rad i komunikaciju, ali što je najbitnije, pomoću kojih su napravili značajne uštede. Bit će predstavljeni novi alati i aplikacije za kompanije koje žele da transformišu svoje radne tokove, pojednostave procese i rade pametnije. NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za vještačku inteligenciju, Internet of Things, digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.

Vaš Logosoft