workimg

Otkrijte najbolju akciju do sada!

Poštovani korisnici,

Uz našu novu akciju koja je upravo pokrenuta, korisnicima se pruža sjajna prilika za ostvariavnje najveće uštede do sada - čak do 737 KM! Ova akcija donosi nevjerovatno povoljne cijene, uz istovremeno omogućen izbor korisnicima da sami odaberu na koji način žele primijeniti ovu uštedu. 

Akcija se odnosi na našu LoGO! Slagalicu i naše četiri usluge - tv, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju i to nebitno koji paket i koju kombinaciju usluga odaberete. Ukoliko potpišete ugovornu obavezu na 24 mjeseca, imate mogućnost izabrati između dvije različite pogodnosti kako biste ostvarili nevjerovatne uštede.

Ukoliko se odlučite za akciju „1 KM čak 7 mjeseci“ početna pretplata u iznosu od 1 KM se primjenjuje početnih 7 mjeseci ugovorne obaveze neovisno o kombinaciji koju odaberete, a nakon tog perioda plaćate pretplatu predviđenu Cjenovnikom usluga. Ukoliko se odlučite za akciju „NIŽA PRETPLATA ČAK 24 MJESECA“ ostvarit ćete ukupno dodijeljen iznos popusta, koji predstavlja razliku između pretplate odabranog kombinovanog paketa predviđenog Cjenovnikom usluga i prvih 7 mjeseci pretplate koja iznosi 1KM, ravnomjerno primijenjen na svaku mjesečnu pretplatu tokom 24 mjeseca.

Ne propustite nove akcijske pogodnosti i ostvarite najveću moguću uštedu dok koristite vrhunske usluge!

Kombinujte svoju omiljenu kombinaciju jednim klikom!  

Za više informacija pozovite nas na 033 931 900.

Vaš Logosoft