workimg

Kompaniji Logosoft uručena nagrada Microsoft partner godine u svjetskoj konkurenciji

U proteklom periodu je održan godišnji kongres Microsoft-ovih partnerskih kompanija „Microsoft Inspire 2019“ u Las Vegasu. Ovaj događaj je na jednom mjestu okupio najbolje svjetske IT kompanije, koje su partneri Microsoft-a, te su na ovog događaju proglašeni i najbolji partneri u različitim kategorijama. Dobitnik ove nagrade za 2019. godinu je i kompanija Logosoft d.o.o. Sarajevo.

''Ponosni smo na činjenicu da smo dobili nagradu Microsoft Country Partner of the Year. Ona je najbolji pokazatelj da smo pouzdan i kredibilan Microsoft partner, da smo konkurentni i prepoznati na svjetskom nivou, te da naši klijenti i kroz ovo priznanje mogu dobiti potvrdu kvaliteta rješenja koja isporučujemo. Iako je konkurencija za nagradu bila vrlo velika (nagrađeno oko 140 kompanija u konkurenciji od preko 2900), uspjeli smo pokazati da je naše zalaganje za dostizanje izvrsnosti u radu i poslovanju prepoznato i nagrađeno na svjetskom nivou. Kompanija Logosoft će i dalje nastaviti raditi na unapređenju svojih usluga. Kao i svih prethodnih 23 godine, nastavit ćemo pratiti i primjenjivati svjetske IT trendove i svojim klijentima uvijek pružati posljednje inovacije i pomagati im na putu njihove digitalne transformacije. Posebno mi je drago što su na dodjeli nagrada ove godine u Las Vegasu prisustvovali naši uposlenici, koji su prethodnih godina i realizovali uspješne projekte na Microsoft tehnologijama, jer i na taj način pokazujemo da je ulaganje u ljude jedan od naših najvećih prioriteta'', rekao je Damir Dizdarević, direktor kompanije Logosoft.

Nagrada Microsoft Partner of the Year su priznanja partnerima koji su pokazali poslovnu izvrsnost u pružanju Microsoftovih rješenja u različitim industrijama u proteklih godinu dana. Inače, nagrade su dodijeljene u nekoliko kategorija, a Logosoft je izabran, kao jedna od 140 nagrađenih kompanija, iz skupa od preko 2.900 kompanija iz 115 zemalja svijeta po izvrsnim i inovativnim rješenjima i uslugama, kao i ostalim partnerskim aktivnostima u Bosni i Hercegovini.

Vaš Logosoft