workimg

Neka praznici počnu ranije! LoGO! Slagalica 3 prva mjeseca po 1 KM!

Poštovani korisnici,

Da li želite plaćati samo uslugu koju koristite u mjeri koja vam je neophodna i to 3 prva mjeseca po 1 KM mjesečno?!

LoGO! Slagalica je kombinovani paket usluga, jedinstven na tržištu BiH, koji vam omogućava da kombinujete paket usluga po vašoj mjeri i koristite usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije u potpunosti prilagođene vašim potrebama.

Mjesečna pretplata vaše LoGO! Slagalice je suma izabranih paketa usluga koje ste kombinovali, a ukupni iznos pretplate vaše LoGO! Slagalice se umanjuje za 10% uz ugovorno vezivanje u minimalnom trajanju od 24 mjeseca.

Kako je period praznika ispred nas, odlučili smo da vas dodatno nagradimo. Korisnici koji za vrijeme trajanja akcijske ponude ''Neka praznici počnu ranije'' postanu pretplatnici na bilo koji od LoGO! Slagalica paketa u ponudi Logosofta i potpišu ugovor sa minimalnim trajanjem od 24 mjeseca, pored popusta od 10% ostvarit će dodatnu pogodnost pretplate od 1 KM mjesečno prva 3 mjeseca, dok će preostalih 21 mjesec plaćati cijenu svoje kombinacije umanjenu za 10%. Požurite i iskoristite ove akcijske pogodnosti, jer akcijska ponuda traje od 15.01.2020. do 12.02.2020. godine.* 

Više informacija o cijenama kombinovanih LoGO! Slagalica paketa, akcijskoj ponudi kao i kalkulator usluga pogledajte na ovom linku, paket kombinujte u našim poslovnicama ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999.

Vaš Logosoft

*Akcija "Neka praznici počnu ranije'' vrijedi samo za nove korisnike koji u periodu trajanja akcije potpišu ugovor na 24 mjeseca.