workimg

Jesen u LED-u - Prijavite se na vrijeme i iskoristite popuste!

Sezona godišnjih odmora je iza nas i vrijeme je za novi ciklus edukacije.

Zbog velike zainteresovanosti klijenata u narednom periodu u našem edukacionom centru možete poslušati kurseve iz oblasti računarske sigurnosti, Windows Servera, Microsoft SQL Servera i razvoja web aplikacija.

Imate priliku poslušati fantastičnog Roberta Petrunića, poznatog regionalnog stručnjaka za sigurnost. Računarska forenzika u službi IT-a je trodnevni trening, koji će vas provesti kroz koncepte računarske forenzike te upoznati sa alatima koji se koriste za tu namjenu. Definisanje i načini ispravnog prikupljanja digitalnih dokaza u svrhu upotrebe u sudskim i vansudskim procesima, spašavanje obrisanih podataka, kako doći do odgovora na pitanja poput: kada, kako i kojim putem je računalo zaraženo su samo  neke od tema koje će biti obrađene na ovom kursu.

Za one koji žele svoje znanje proširiti na Windows Server 2012, ove jeseni organizujemo tri kursa. 

Ako tek počinjete sa serverskim platformama, ili nemate mnogo iskustva sa prethodnim verzijama Windows Servera 20410D Installing and Configuring Windows Server 2012 je pravi kurs za vas. Ne zahtijeva veliko predznanje i uvodi bazne Windows Server 2012 tehnologije od početka. Za prijave do 16.09. odobravamo popust od 10%!

20411D Administering Windows Server 2012 je drugi dio trodijelne edukacije koja polaznicima daje potrebne vještine i znanje za implementaciju i osnove Windows Server 2012 infrastrukture u postojećem enterprise okruženju. Ovaj kurs se fokusira na administraciju zadataka koji su potrebni za održavanje Windows Server 2012 infrastrukture.  Za prijave do 28.10. odobravamo popust od 10%!

Treći kurs u nizu Windows Server 2012 edukacije je 20412D Configuring Advanced Windows Server 2012 Services, namijenjen onima koji već imaju iskustvo sa Windows Serverom 2012. Kroz izrazito zanimljiv sadržaj, ovaj kurs se bavi planiranjem i implementacijom naprednih servisa i tehnologija u Windows Serveru 2012. Za prijave do 23.11. odobravamo popust od 10%!

Kroz ova tri treninga, koji zajedno pokrivaju implementaciju, menadžment, održavanje, servis i infrastrukturu u Windows Server 2012 okruženju, vodi vas Logosoftov predavač Nedim Sadović, koji  je nosilac preko 20 tehničkih certifikata.

Ukoliko pak karijeru gradite kao Front-End-Devloper onda je kurs 20480: Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 za vas. Kurs omogućava polaznicima sticanje temeljnih HTML5 / CSS3 / JavaScript vještina programiranja. Ovaj kurs je ulazna tačka za čak dva certifikata, Web aplikacija i Windows Store aplikacije, jer sadržaj pokriva sve elemente HTML5, JavaScript i CSS3 tehnologije i mogu ga pohađati svi polaznici zainteresovani za dizajniranje i razvoj web korisničkog interfejsa nezavisno od platforme na kojoj se implementira.  Za prijave do 14.10. odobravamo popust od 10%!

Za one koji žele steći znanje vezano za SQL Server 2012 ili SQL Server 2014 tu je petodnevni kurs 20461: Querying Microsoft SQL Server. Ovaj kurs pokriva sve novosti vezane za SQL Server 2014, ali i bitne mogućnosti SQL Server data platforme. Seminar osigurava tehnička znanja potrebna za pisanje osnovnih Transact-SQL upita za Microsoft SQL server i predstavlja osnovu za sve SQL vezane seminare: administraciju baza podatka, razvoja baza i Business Intelligence sistema.  Za prijave do 18.11. odobravamo popust od 10%!

Kroz ova dva kursa vas vodi Semir Sofić, senior programer u Logosoftu. Semir je radio na razvoju velikog broja softverskih rješenje kako za potrebe same kompanije, tako i van nje. 

Dodatne informacije o kursevima, terminima održavanja i posebnim pogodnostima potražite na sljedećem linku.

Za više informacija pozovite nas na 033/931-997.

Vaš Logosoft