workimg
  • 09.07.2020

Logosoft IT Summer School - august 2020

Logosoft Edukacija je tokom ljeta kreirala Logosoft IT Summer School 2020, online školu IT tehnologija koja je prigodna za djecu osnovnog i srednjeg obrazovanja, studente ili početnike u IT karijeri kojima je potrebno usmjerenje IT karijere.
Nakon velikog broja prijava i uspješnog početka prva 3 modula u julu, tokom augusta će polaznici biti u mogućnosti da se upoznaju sa 3 nove IT oblasti koje su danas jako tražene i atraktivne u IT svijetu i to:

  • Back-end development – C#,
  • Microsoft SQL Server i
  • Front-end development – HTML s JavaScript-om i CSS-om.

Logosoft IT Summer School 2020 je modularan i polaznici mogu odabrati minimalno jedan, kombinaciju više ili sva 3 modula kojim žele prisustvovati tokom augusta online iz bilo kojeg dijela BiH ili inostranstva.

Virtuelna radionica je vođena od strane instruktora uživo koristeći Microsoft Teams platformu te se za praktične vježbe koriste virtuelni labovi. Polaznici trebaju imati vlastitu radnu stanicu i pristup internetu kako bi mogli da prisustvuju nastavi. Logosoft IT Summer School 2020 mogu pohađati svi uzrasti polaznika, učenici osnovnih ili srednjih škola, studenti na fakultetima, kao i početnici u IT karijeri.

Broj mjesta na online webinarima je ograničen. Rezervišite svoje mjesto pozivom na 033 931 997 ili slanjem e-maila na edukacija@logosoft.ba. Dva i više polaznika iz istog domaćinstva ostvaruju dodatnih 5% popusta na cijene u nastavku.

Više informacija o temama i virtuelnim labovima unutar pojedinačnih modula pročitajte na http://www.logosoft.ba/raspored-kurseva

Logosoft IT Summer School 2020

Vrijeme održavanja: august od 10:00-14:00
Trajanje škole: 9 radnih dana
Rok za prijavu: 31.07.2020. godine

Cijena jednog modula: 140,00 KM s PDV-om
Cijena bilo koja dva modula: 266,00 KM s PDV-om (s uračunatih 5% popusta)
Cijena bilo koja tri modula: 378,00 KM s PDV-om (s uračunatih 10% popusta)

*Dva i više polaznika iz istog domaćinstva ostvaruju dodatnih 5% popusta na cijene.

Vaš Logosoft