workimg

Neodoljiva filmska zabava sada dostupna i unutar HBO Premium HD paketa

Poštovani korisnici,

Spremite se za uzbudljivo filmsko putovanje na vašoj SUPER TV sada sa 3 HBO HD kanala, 2 Cinemax HD kanala i HBO On Demand (SvoD) uslugom dostupnim unutar HBO Premium HD paketa po cijeni od 11,50 KM sa PDV-om.

Vrhunski filmovi i serije na kanalima HBO, HBO 2 i HBO 3 te Cinemax i Cinemax 2 sada su dostupni unutar zajedničkog HBO Premium HD paketa uz HBO On Demand uslugu koja vam omogućava da najdraži sadržaj gledate kada poželite na zahtjev jednostavnim izborom u vašoj SUPER TV videoteci. HBO i Cinemax kanali dolaze lokalizovani i u HD rezoluciji sa originalnim serijama i blockbusterima vrhunske produkcije.

HBO Premium HD paket je dostupan u okviru SUPER TV usluge samostalno, unutar LoGO! Slagalica kombinovanih paketa i unutar ponude LoGO! integrisanih paketa (osim LoGO! Light i LoGO! Start paketa). Svi korisnici koji potpišu korisnički ugovor za LoGO! Slagalica paket na 24 mjeseca, ostvaruju popust na HBO Premium HD paket u iznosu 10% prilikom potpisivanja korisničkog ugovora, odnosno popust od 5% prilikom potpisivanja korisničkog ugovora na 12 mjeseci.

Više informacija o navedenoj ponudi dostupno je na prodajnim mjestima Logosofta ili pozivom na 033 931 900 i 033 931 999.

Vaš Logosoft