workimg

Vrhunska filmska zabava sada dostupna i na SUPER TV

Poštovani korisnici,

Spremite se za neodoljivu filmsku zabavu na SUPER TV-u i isprobajte HBO i Cinemax kanale na poklon do 31.03.2020.

Krenite na uzbudljivo filmsko putovanje kroz vrhunske filmove i serije na kanalima HBO HD, HBO 1 HD i HBO 2 HD te Cinemax HD i Cinemax 2 HD unutar SUPER TV kao zasebne usluge ili u nekom od integrisanih ili kombinovanih paketa. HBO i Cinemax filmski paketi dolaze lokalizovani i u HD rezoluciji sa originalnim serijama i blockbusterima vrhunske produkcije direktno iz kina na vaš TV.

Svi postojeći i novi korisnici* koji se od 01.02.2020. prijave za korištenje HBO HD i/ili Cinemax HD paketa će moći gledati TV kanale uključene u ove pakete na poklon sve do 31.03.2020. Nakon isteka ovog perioda, korisnici imaju mogućnost dodatne kupovine HBO HD paketa, po mjesečnoj cijeni od 7,50 KM (sa PDV-om), odnosno Cinemax HD paketa po cijeni od 4,00 KM (sa PDV-om). Ažurirana lista TV kanala, koja je uključena u okviru HBO HD paketa i Cinemax HD paketa će biti dostupna na www.logosoft.ba.

Više informacije o navedenoj akciji je dostupno na prodajnim mjestima Logosofta ili pozivom na 033 931 900 i 033 931 999.

Vaš Logosoft

* korisnici u okviru integrisanih (LoGO! Duo+, LoGO! Trio, LoGo! Trio mobile, LoGO! Trio+, LoGO! Quadro i LoGO! Quadro+) i kombinovanih LoGO! Slagalica paketa, kao i SUPER TV kao samostalne usluge.