workimg
  • 24.03.2020

Kompanija Logosoft liderski status potvrdila Dell EMC Partner Program Gold certifikatom

Poštovani korisnici,

Kompanija Logosoft je osigurala još jedan svjetski prestižan certifikat Dell EMC Partner Program Gold, koji će omogućiti bogatiji i intenzivniji angažman sa klijentima te kompaniji osigurati veću fleksibilnost za rast poslovanja.

Dell EMC Partner program Gold status obuhvata prodaju, tehnologiju, usluge i marketing i osigurava da kompanija Logosoft ima odgovarajuća znanja i vještine kako bi zadovoljila potrebe svojih klijenata te povećala prodaju proizvoda i rješenja kompanije Dell EMC. Ovaj partnerski status je obezbijedio različite kompetencije na kompanijskom nivou, koje se sastoje od pojedinačnih kompetencija specijaliziranih u određenim područjima Dell EMC rješenja. Posvećeni pristup i dodatno certificiranje ima za cilj osigurati kvalitetniju uslugu i rješenja te maksimizirati podršku i zadovoljstvo korisnika Logosofta.

Kompanija Logosoft je sa Dell EMC Partner Program Gold certifikatom, uz Microsoft Gold, Cisco Premier te ISO certifikate potvrdila liderski status na tržištu ICT usluga u Bosni i Hercegovini.

Vaš Logosoft