workimg
  • 18.03.2021

Besplatni pozivi prema COVID call centru iz Logosoft fiksne mreže

Poštovani korisnici,

Pozivi prema Covid call centru Doma zdravlja KS sada su besplatni za sve rezidencijalne i poslovne korisnike Logosofta koji pozivaju iz fiksne mreže Logosofta.

Jedinstveni broj Covid call centra 081 920 333 je Vlada KS aktivirala 06. marta 2021. godine, a svi korisnici Logosofta pozivom na broj 081 920 333 sada mogu besplatno dobiti sve potrebne informacije vezane za pandemiju. Želimo da napomenemo da će za naše korisnike svi pozivi iz fiksne mreže Logosofta od dana aktiviranja jedinstvenog broja Covid centra pa do danas također biti besplatni, tako da ukoliko su korisnici ove pozive obavljali ranije, iznosi poziva im neće biti fakturisani.

"Informacije vezane za pandemiju Covid virusa, kao i za oboljenja i poteškoće sa kojima se građani suočavaju su od presudnog značaja i za naše korisnike. Zbog toga, kao i zbog vanrednih okolnosti sa kojima se svi suočavamo, Logosoft je poduzeo sve potrebne aktivnosti da pozivi prema Covid call centru budu besplatni za sve naše rezidencijalne i poslovne korisnike tokom cijelog trajanja pandemije“, poručili su iz naše kompanije.

Izazovi sa kojima se suočavamo su netipični za sve nas, ali kompanija Logosoft svakim danom nastoji da svojim korisnicima olakša funkcionisanje i korištenje usluga, kako bismo zajedno, zdravi i snažni što prije izašli iz ovih vanrednih okolnosti.

Vaš Logosoft