workimg
  • 07.09.2021

Kompanija Logosoft dobila još jedno prestižno priznanje - Dun & Bradstreet Certifikat bonitetne izvrsnosti

Poštovani korisnici,

Kompanija Logosoft je dobila još jedno prestižno priznanje Dun & Bradstreet Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je potvrda natprosječnog kvaliteta poslovanja kompanije u poslovnom svijetu. Deseci statistički značajnih varijabli (utvrđene formule na osnovu finansijskih podataka, blokade, platežne navike i tužbe) dokazuju sigurnost, konkurentnost, održivost, stabilnost, sigurnost kompanije Logosoft i ugleda koji kompanija uživa na tržištu. Dun & Bradstreet Certifikat bonitetne izvrsnosti u poslovnom okruženju podrazumijeva i uspješne finansijske pokazatelje, trajnost i stabilnost kompanije te pokazuje kvalitet poslovanja i dobru platnu disciplinu kompanije Logosoft.

"Zaista smo sretni i ponosni da je još jedna certifikacijska kuća prepoznala predani rad i kvalitet poslovanja naše kompanije u proteklom periodu. AAA bonitetni razred je vrhunska ocjena za poslovanje kompanije, čime se ne mogu pohvalite mnoge kompanije u BiH. Sa ovim certifikatom i AAA ocjenom smo još jednom dokazali da smo lider na tržištu ICT rješenja u BiH i prava adresa za savremene ICT usluge za klijente, ali i privlačna destinacija za vrhunske uposlenike i ICT stručnjake", poručili su iz naše kompanije.

Ovim certificiranjem je kompanija Logosoft ojačala svoj ugled i dodatno povjerenje kako na lokalnom tako i u globalnom poslovnom okruženju. 

Vaš Logosoft