workimg

Tri mjeseca vrhunske filmske zabave na dar unutar HBO Premium HD paketa

Poštovani korisnici,

Neodoljiva filmska zabava sa 3 HBO HD kanala, 2 Cinemax HD kanala i HBO On Demand uslugom unutar HBO Premium HD paketa sada vam je na dohvat ruke i to tri mjeseca na dar u sklopu vaše SUPER TV usluge.  Uz vrhunske filmove i serije na kanalima HBO, HBO 2 i HBO 3 te Cinemax i Cinemax 2 u HD rezoluciji te uz HBO On Demand uslugu koja vam omogućava da najdraži sadržaj gledate kada poželite na zahtjev, originalne serije i blockbusteri vrhunske produkcije nikada nisu bili bliže.

Svi postojeći i novi korisnici kombinovanih LoGO! Slagalica paketa koji odluče prilikom potpisivanja korisničkog ugovora sa minimalnim trajanjem ugovorne obaveze od 24 mjeseca da uzmu i HBO Premium HD paket, prva tri mjeseca će navedeni paket dobiti na dar, a preostalih 21 mjesec ugovorne obaveze će isti plaćati po cijeni od 10,35 KM sa PDV-om mjesečno.

Ako želite da HBO Premium HD paket dobijete na dar u kombinaciji sa nekim od LoGO! Slagalica paketa, akcijsku ponudu pogledajte ovdje.

Akcija traje do 12.09.2020. Više informacija o akcijskoj ponudi dostupno je na prodajnim mjestima Logosofta ili pozivom na 033 931 900 i 033 931 999.

Vaš Logosoft