workimg
  • 13.07.2021

Kompanija Logosoft izabrana kao Microsoft partner godine za 2021. godinu

Poštovani korisnici,

Kompanija Logosoft je osvojila još jednu globalnu nagradu i potvrdu svoga prestižnog rada, nagradu Microsoft Partner of the Year za 2021. godinu. Kompanija Logosoft je nagrađena među najboljim globalnim Microsoft partnerima za demonstraciju izvrsnosti u inovacijama i implementaciji korisničkih rješenja temeljenih na Microsoft tehnologijama.

“Izrazito mi je drago da smo ponovo, nakon što smo ovu nagradu dobili i 2019.godine, isti uspjeh ponovili i ove godine. Kao prvi Microsoft partner u BiH, sa partnerskim stažom od preko 24 godine, i danas se dosljedno trudimo da idemo u korak sa najnovijim Microsoft tehnologijama i da na njima gradimo rješenja za naše korisnike. Ova nagrada pokazuje da su ta rješenja itekako konkurentna i na globalnom nivou. U nizu loših vijesti, kakve svakodnevno čitamo i slušamo, ovakve pozitivne vijesti pokazuju da u Bosni i Hercegovini još uvijek imamo znanja i pameti da budemo prepoznati i na svjetskom nivou. I tu se ne radi samo o Logosoftu, nego i o drugim IT kompanijama u BiH koje svoje rezultate temelje isključivo na znanju i kvalitetu onoga što rade. Naravno da nam je drago što je to prepoznato globalno, ali nam je još bitnije da ovakve vrijednosti prepoznaju i mladi ljudi u BiH, posebno oni koji tek trasiraju svoju karijeru u IT-u”, rekao je gosp. Damir Dizdarević, direktor kompanije Logosoft.


Nagrade Microsoft Partner of Year koje dodjeljuje Microsoft nagrađuju Microsoftove partnere koji su tokom prošle godine razvili i isporučili izvanredna rješenja temeljena na Microsoft tehnologijama. Nagrade su klasificirane u razne kategorije, a kompanija Logosoft je prepoznata i odabrana iz više od 4.400 prijavljenih kompanija iz više od 100 zemalja svijeta. Logosoft je prepoznat po pružanju inovativnih rješenja i usluga u Bosni i Hercegovini.

"Čast mi je objaviti pobjednike i finaliste Microsoft Partner of the Year nagrada za 2021. godinu", rekao je Rodney Clark, korporativni potpredsjednik Global Partner Solutions Microsofta. "Ovi izvanredni partneri pokazali su duboku posvećenost stvaranju rješenja svjetske klase od cloud do edge tehnologija te predstavljaju neka od najboljih i najsvjetlijih rješenja koje Microsoft ekosistem nudi."

Ovim priznanjem je kompanija Logosoft još jednom pokazala svoju opredijeljenost da svojim klijentima pruža najsavremenija tehnološka rješenja koja su prepoznata, analizirana i nagrađena od najvećih vendora na globalnom nivou.

Vaš Logosoft