workimg
  • 27.05.2024

Logosoft MOVE vas vodi u svijet TV zabave: Posjetite nas na novoj lokaciji u Mercatoru i iskoristite besplatnu aktivaciju!

Poštovani korisnici,

Proslavite s nama i pridružite nam se u četvrtak 30. maja na velikom otvorenju nove Logosoft poslovnice u Mercatoru ulica Ložionička!
 
Prvih 100 postojećih ili novih pretplatnika LoGO! Slagalica usluge koji dođu na našu novu lokaciju od 30. maja do 30. juna, ostvarit će jedinstven benefit da mogu izvršiti besplatnu aktivaciju Logosoft MOVE aplikacije za mobilne i TV uređaje. Besplatno korištenje ove aplikacije će biti moguće do kraja 2024. godine.

Logosoft MOVE vam pruža novo iskustvo gledanja televizije, sa više od 260 TV kanala iz Logosoftove ponude, bogatim sadržajem videoteka, mogućnošću gledanja na tri uređaja istovremeno i korištenje naprednih funkcionalnosti poput "gledaj ispočetka, gledaj propušteno i pauziraj program". Pratite najnovije informacije, uživajte u omiljenim sportskim događajima i zabavite se uz filmove i serije. Lista podržanih uređaja dostupna je ovdje.


Logosoft MOVE aplikaciju možete preuzeti klikom na odgovarajući link na sljedećim trgovinama aplikacija:


         


Posjetite nas na našem novom prodajnom mjestu i iskoristite ovu jedinstvenu akciju!
Uslove akcijske ponude možete pronaći ovdje.


Vaš Logosoft