workimg

Logosoft je postao Supermicro® autorizirani partner za BiH

Smanjenje potrošnje električne energije je Logosoftov dugoročni cilj, koji treba da dovede do poboljšanja pokazatelja performansi održivog razvoja, kako lokalno u BiH, tako i globalno. Uz sve navedeno, želimo da klijentima isporučujemo uređaje čije su performanse povećane, a utjecaj na okoliš minimiziran. Kako bismo našim klijentima osigurali pouzdana i globalno prihvaćena rješenja za green computing, u Logosoftu smo odlučili da uspostavimo partnerski odnos s kompanijom Supermicro®, globalnim tehnološkim liderom u ovoj oblasti, koji u svojoj ponudi ima servere, storage sisteme, mrežna rješenja, kao i mnoge druge green computing komponente. 

Od sada našim klijentima možemo isporučiti, implementirati i održavati kompletan Supermicro® portfolio proizvoda i IT rješenja, a koji karakterišu visoke performanse i nivo efikasnosti, kao i inovativnost i smanjen utjecaj na okoliš. Iz ponude izdvajamo:
- servere opremljene najnovijim Intel® Xeon® procesorima i NVIDIA® grafičkim karticama, kao što su SuperServer, Ultra, WIO i Twin;
- storage rješenja, uključujući SuperStorage, NAS, SAN i JBOD sisteme, koji omogućavaju pouzdanu i skalabilnu pohranu podataka za sve poslovne potrebe;
- dodatnu opremu i komponente, kao što su mrežne kartice, napajanja i rashladni sistemi, za potpunu integraciju i optimizaciju IT infrastrukture.

Pozovite nas na 033 931 987 ili pišite na prodaja.biz@logosoft.ba i saznajte više o inovativnim Supermicro® IT proizvodima i rješenjima za vaše bolje, brže i green poslovanje.

Vaš Logosoft