workimg

LED: Vrijeme je za certificiranje!

U prvoj polovini 2017. godine pripremili smo za svakoga po nešto.  U narednom periodu u našem edukacionom centru možete poslušati kurseve iz oblasti računarske sigurnosti, Windows Servera, Microsoft SQL Servera te Windows 10.

06.-10.03.2017. godine 
20697-2: Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services
je petodnevni kurs namijenjen desktop administratorima koji se žele specijalizirati za desktop deployment, konfigurisanje i upravljanje. U okviru kursa polaznici razvijaju svoja znanja i vještine o metodama Windows 10 instalacije, lokalnom i udaljenom menadžmentu korištenjem alata, polisa, autentifikacije i pristup kontrolama korisnika, zaštita, enkripcija, profili i desktop aplikacije kroz Enterprise Mobility Suite
Za prijave do 26. februara pripremili smo i posebne pogodnosti.

10.-14.04.2017. godine
Ukoliko želite  naučiti kako da planirate i implementirate metodologiju rješavanja problema i podršku Windows 10 operativnog sistema kurs 10982: Supporting and Troubleshooting Windows 10 je za vas. U okviru ovog petodnevnog kursa polaznici razvijaju svoja znanja i vještine rješavanja problema u Windows 10 Active directory okruženju, lokalnom i udaljenom menadžmentu, korištenjem polisa, Windows PowerShella i Bitlockera.
Za prijave do 30. marta pripremili smo i posebne pogodnosti.

------------------------------------------

21.-23.03.2017. godine
Imate priliku ponovo poslušati fantastičnog Roberta Petrunića, poznatog regionalnog stručnjaka za sigurnost. Pogled na sigurnost računarskih sistema s „tamne strane" je trodnevni trening, koji se bavi najbitnijim sigurnosnim aspektima današnjih operativnih sistema. Ovaj kurs pruža pogled iz perspektive potencijalnog napadača na IT sisteme, a sve u cilju obezbjeđivanja odgovarajuće zaštite sistema.
Ukoliko ste u proteklom periodu odslušali i kurs Računarska forenzika na cijenu ovog kursa ostavrujete posebnu pogodnost.

16.-19.05.2017. godine
Drugi kurs kroz koji vas Robert vodi je Sigurnost web aplikacija. Kako je većina današnjih IT servisa bazirana na web aplikacijama, ekspanzijom cloud baziranih usluga web aplikacije postaju sve bitnije, a samim tim i njihova sigurnost postaje sve važnije pitanje. Sigurnosni koncepti, pregled web tehnologija i framework-ova, alati, obilaženje kontrola na klijentskoj strani, napadi na autentikaciju samo su neke od tema koje imate priliku poslušati na ovom četverodnevnom kursu.

------------------------------------------

Za one koji žele saznati vise o Windows Server 2016 tehnologiji  organizujemo tri kursa. 

24.-28.04.2017. godine
Ako tek počinjete sa serverskim platformama, ili nemate mnogo iskustva sa prethodnim verzijama Windows Servera, 20740: Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016 je pravi kurs za vas. Ne zahtijeva veliko predznanje i uvodi bazne Windows Server 2016 tehnologije od početka.
Za rane prijave do 12. aprila pripremili smo i posebne pogodnosti.

22.-26.05.2017. godine
Polaznici petodnevnog kursa 20741: Networking with Windows Server 2016  će saznati više o implementaciji i podršci mrežnog sistema Windows Server 2016. Ovaj kurs je drugi dio trodijelne edukacije koja polaznicima daje potrebne vještine i znanje za implementaciju mrežnog okruženja i osnovne Windows Server 2016 infrastrukture u postojećem enterprise okruženju.
Za rane prijave do 10. maja pripremili smo i posebne pogodnosti.

19.-23.06.2017. godine
Treći u nizu treninga iz oblasti Windows Server 2016 je za one koji već imaju iskustvo sa Windows Serverom 2016 (bilo kroz praktični rad ili edukaciju). Kroz izrazito zanimljiv sadržaj, kurs 20742: Identity with Windows Server 2016 se bavi planiranjem i implementacijom naprednih servisa i tehnologija u Windows Serveru 2016.
Za rane prijave do 07. juna pripremili smo i posebne pogodnosti.

 Kroz ova tri treninga, koji zajedno pokrivaju implementaciju, menadžment, održavanje, servis i infrastrukturu u Windows Server 2016 okruženju, vodi vas Logosoftov predavač Nedim Sadović, koji  je nosilac preko 20 tehničkih certifikata.

------------------------------------------

27.-31.03.2017. godine
Za one koji žele steći znanje vezano za Microsoft SQL Server preporučujemo da poslušate Logosoftovog višegodišnjeg predavača Semira Sofića na kursu 20463: Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server.  Ovaj petodnevni seminar opisuje kako implementirati skladište podataka (Data Warehouse) za BI platformu. Polaznici ovoga seminara naučiti će kako kreirati skladišta podataka sa SQL Serverom 2014, implementirati ETL sa Integration Services, validirati i čistiti podatke sa SQL Server Data Quality servisom i SQL Server Master Data servisom.
Za rane prijave do 15. marta pripremili smo i posebne pogodnosti.

------------------------------------------

Više informacija o sadržaju kurseva, cijeni, predavačima i specijalnim pogodnostima potražite na sljedećem linku ili nas pozovite na 033/ 931 987.

Vaš Logosoft