workimg

Logosoft IT Summer School 2020

Mnogi žele uskoro započeti ili žele promijeniti svoju IT karijeru, ali se pitaju koji put IT specijalizacije odabrati. Upravo zbog toga je Logosoft Edukacija tokom ljeta kreirala Logosoft IT Summer School 2020, online školu IT tehnologija koja je prigodna za djecu osnovnog i srednjeg obrazovanja, studente ili početnike u IT karijeri kojima je potrebno usmjerenje IT karijere.
Logosoft IT Summer School 2020 će polaznicima omogućiti da se upoznaju sa 6 različitih IT oblasti koje su danas jako tražene i atraktivne u IT svijetu i to:

  • Microsoft operativni sistemi za radne stanice i servere,
  • Microsoft cloud usluge,
  • Uvod u mreže i mrežnu opremu,
  • Back-end development – C#,
  • Microsoft SQL Server i
  • Front-end development – HTML s JavaScript-om i CSS-om.

Nakon završetka Logosoft IT Summer School 2020 polaznici će ovladati novim i usavršiti postojeća znanja, koja će im pomoći odrediti daljnji put IT specijalizacije i stručnog tehničkog usavršavanja. Logosoft IT Summer School 2020 je modularan i polaznici mogu odabrati minimalno jedan, kombinaciju više ili svih 6 modula kojim žele prisustvovati online iz bilo kojeg dijela BiH ili inostranstva.

Virtuelna radionica je vođena od strane instruktora uživo koristeći Microsoft Teams platformu te se za praktične vježbe koriste virtuelni labovi. Polaznici trebaju imati vlastitu radnu stanicu i pristup internetu kako bi mogli da prisustvuju nastavi. Logosoft IT Summer School 2020 mogu pohađati svi uzrasti polaznika, učenici osnovnih ili srednjih škola, studenti na fakultetima, kao i početnici u IT karijeri.

Broj mjesta na online webinarima je ograničen. Rezervišite svoje mjesto pozivom na 033 931 997 ili slanjem e-maila na edukacija@logosoft.ba. Dva i više polaznika iz istog domaćinstva ostvaruju dodatnih 5% popusta na cijene u nastavku.

Više informacija o temama i virtuelnim labovima unutar pojedinačnih modula pročitajte na http://www.logosoft.ba/raspored-kurseva

Logosoft IT Summer School 2020

Vrijeme održavanja: Juli-august od 10:00-14:00
Trajanje škole: 18 radnih dana
Rok za prijavu: 03.07.2020. godine

Cijena jednog modula: 140,00 KM s PDV-om
Cijena bilo koja dva modula: 266,00 KM s PDV-om (s uračunatih 5% popusta)
Cijena bilo koja tri modula: 378,00 KM s PDV-om (s uračunatih 10% popusta)
Cijena bilo koja četiri modula: 476,00 KM s PDV-om (s uračunatih 15% popusta)
Cijena bilo kojih pet modula: 560,00 KM s PDV-om (s uračunatih 20% popusta)
Cijena svih šest modula: 630,00 KM s PDV-om (s uračunatih 25% popusta)

*Dva i više polaznika iz istog domaćinstva ostvaruju dodatnih 5% popusta na cijene.

Vaš Logosoft