workimg

Akcija: Kupi TV na 12 rata i plaćaj pretplatu 1 KM pola godine

Logosoft je odlučio da ovog novembra pokrene novu akciju u okviru kampanje „A šta ti čekaš?“ posebno osmišljenu za sve ljubitelje televizije. Kako bi svi naši korisnici uživali u punom sjaju IPTV usluge koja se nalazi u okviru LoGO! paketa, za nove korisnike smo pripremili povoljne uslove za kupovinu tri tipa LG televizora, a novi vlasnici TV uređaja plaćat će mjesečnu pretplatu od 1 KM narednih tri, odnosno šest mjeseci. 

Korisnici koji potpišu ugovor za jedan od LoGO! paketa i pri tome kupe neki od tri izdvojena modela LG televizora, u narednim mjesecima će moći da uživaju u najkompletnijoj ponudi TV sadržaja za samo 1 KM mjesečno. 

Odabirom opcije ugovora na 12 mjeseci, uz vrhunski TV prijemnik korisnici će dobiti sve dodatne TV pakete gratis uz simboličnu pretplatu od 1 KM tokom prva tri mjeseca. Za ugovor na 24 mjeseca uz kupovinu LG televizora, poklon će uključivati tri mjeseca sve TV pakete gratis uz mjesečnu pretplatu od 1 KM u narednih šest mjeseci.

Korisnici mogu da ostvare pogodnosti kupovinom televizora LG LED 43LF632V ili LG LED 49LF632V, u kombinaciji sa LoGO! Duo+, LoGO! Trio, LoGO! Trio+, LoGO! Trio Mobile ili LoGO! Quadro paketom. Također, akcija važi i za spoj  LG LED 55LF632V televizora i LoGO! Quadro+ paketa.



LoGO! paketi su pažljivo osmišljeni set multimedijalnih usluga 21. vijeka. Pomoću njih je moguće objediniti fiksnu i mobilnu telefoniju, digitalnu televiziju i brzi internet, ili samo neke od ovih usluga, zavisno od potreba svakog domaćinstva. 

Za više informacija posjetite naša prodajna mjesta ili nas pozovite na 033/931-900.

Vaš Logosoft