Certificiraj se

Nova generacija Microsoft certifikata je usmjerenija i cilja da pokaže šta tačno radite te da pokaže vašu stručnost svima koji to treba da znaju. 

Sastoji se od pet serija i pet titula koje pružaju jednostavniju i usmjereniju osnovu pomoću koje IT menadžeri mogu potvrditi osnovne tehničke sposobnosti, profesionalne vještine i sposobnosti planiranja i dizajniranja. 

 

Microsoft Technology Associate (MTA)
MTA je novi Microsoftov certifikat koji verificira osnovno poznavanje IT područja za studente koji žele graditi karijeru u IT-u. Idealan je početak puta prema programu Microsoft certifikacije.

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA)

Novi Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certifikat fokusiran je na sposobnost kreiranja i izgradnje rješenja pomoću IT tehnologije. MCSA je početna tačka tehničke certifikacije za IT profesionalce s iskustvom i preduslov je za sticanje Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certifikata.

Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE)
MCSE certifikacija dokazuje sposobnost IT stručnjaka u izgradnji inovativnih infrastrukturnih rješenja na različitim tehnologijama, on-premise ili cloud.

Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD)
MCSD certifikacija dokazuje sposobnost IT stručnjaka u razvoju inovativnih softverskih rješenja uz korištenje različitih tehnologija.


Windows Server certifications
Windows Desktop certifications
Office certification
Database certification
Developer certifications

Imate pitanje, sugestiju ili primjedbu na naš rad?

Kontakt